ugrás a tartalomra

2 évad távolság

2021. szeptember 30.
Elkapni a pillanatot, és megmutatni egy másik szemszögből az előadást, mint ahogy a néző azt a helyéről láthatja. –ez a célja Mészáros Zsoltnak, aki a kezdetektől, 13 éve fotózza a Weöres Sándor Színház előadásait.

Mészáros Zsolt fotóiból nyílik kiállítás a Weöres Sándor Színházban.

'Elkapni a pillanatot, és megmutatni egy másik szemszögből az előadást, mint ahogy a néző azt a helyéről láthatja'. –ez a célja Mészáros Zsoltnak, aki a kezdetektől, 13 éve fotózza a Weöres Sándor Színház előadásait.

2 évad távolság címmel a 2019/2020 és a 2020/2021-es évad fotóiból nyílik tárlata a Weöres Sándor Színház megújult aulájában. 100 képből válogatott először 50 fotót, majd sok hezitálás után végül 23 képből állt össze a kiállítás. A Liliomfi egyik előadás képe, amely a Kiégve címet kapta, a tavalyi Sajtófotó szemlén a kultúra kategória első helyezett alkotása lett.

Időpont: 2021.10.01. péntek, 18.00

A kiállítás kurátora: Oroszy Csaba, képzőművész

A kiállítást megnyitja: Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház igazgatója

A tárlat a következő előadások fotóiból állt össze: 5 fiú, A játszma vége, A Pál utcai fiúk, Abigél bulija, Ádám almái, Equus, Farsang avagy ez is mekkora egy tahó, Haragossziget, Kis hölgy a Maximból, Liliomfi, Márton partjelző fázik, Pogánytánc, Terrorizmus