ugrás a tartalomra

Czukor Show a VIDOR Fesztiválon

2009. augusztus 31.
A nyíregyházi VIdámság és Derű ORszágos Fesztiválján szerepelt a Weöres Sándor Színház társulata: augusztus 30-án a Czukor Showt mutatták be Czukor Balázsék.
[p]A Közép-Európa legnagyobb ingyenes világzenei fesztiváljaként ismert művészeti seregszemlén a szombathelyi színészek két alkalommal játszották a darabot, amely a rendező, Dömötör Tamás szerint ilyen jól talán még sohasem sikerült, remélhetőleg, ezt a zsűri is így értékeli. [/p] [p]A fesztivált nagy érdeklődés kíséri, nem csak a zenei, hanem a színházi programokon is teltház a jellemző. A versenyprogram szeptember 4-én ér véget, a díjkiosztó gála másnap, szombaton lesz. A Czukor Showból nyáron film készült, ennek vadonatúj díszletét láthatta a nyíregyházi közönség.
Czukor show / Gomba
[q]Legyen Ön is vendég a Czukor Show soron következő televíziós felvételén! A műsor témája: ma rendbe hozom a családomat. A stúdióban élőben követheti, ahogy az emberi problémákra különösen érzékeny, kiváló megoldó készségű műsorvezető megpróbál segíteni egy családon, amely évekkel korábban széthullott, és azóta sem tudták önerejükből újra összefűzni az elszakadt családi kötelékeket.[/q] [/p] [p] [q]Az egyik családtag utolsó reményeként Czukorhoz fordult, hogy a kibeszélő show keretein belül újra rátaláljon a boldogságra.[/q] [/p] [p]A show úttörő kísérlet a színházi nyelv újraértelmezésében: egyedülálló formában ismerhetjük meg Füst Milán ’Boldogtalanok’ című tragédiáját, és egyúttal új magyar dráma születik.[/p] [p]Rendező: Dömötör Tamás[/p] [p]Szereplők: Czukor Balázs, Péter Kata, Vasvári Emese, Szabados Mihály, Anger Zsolt, Csonka Szilvia, Simicz Sándor[/p]
szerző: Gomba