A jegyiroda nyitvatartása

Színházunk, a színház jegypénztára és szervezési irodája 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart.

Kedves Nézőink, Tisztelt Bérleteseink!

Örömmel adunk hírt, ha nem is teljes üzemmódban, de részlegesen elkezdhettük a munkát, folytathatjuk próbáinkat. Boldogok vagyunk, hogy ismét beléphetünk a színház épületébe. Előadásokat sajnos még nem tarthatunk, de bízunk az augusztusi viszontlátásban. Reméljük, ez a várakozás kölcsönös.

Tekintettel a még mindig sok bizonytalanságra, nem tudunk mindenről most pontos tájékoztatást adni, de igyekszünk folyamatosan informálni Önöket minden új fejleményről.

A tavaszi bérletek elmaradt előadásainak pótlásával, az új évaddal kapcsolatosan is hamarosan jelentkezünk.

 

Amit most tudunk, és amiről feltétlenül tudni kell…

Jegyirodánk, amely továbbra is a színház épületében működik, június 2. és június 19. között újra várja Önöket, hétköznapokon 9 órától 17 óráig.

Ebben az időszakban a korábban megváltott jegyek visszaváltására és ajándékutalvány vásárlására lesz lehetőség.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jegyek visszaváltására 2020. június 19. után már nem lesz lehetőség!

Tavaszi bérletet nem váltunk vissza, az elmaradt előadásokat pótoljuk bérletes nézőinknek.

 

Köszönjük, ha úgy döntenek, hogy nem váltják vissza márciusi és áprilisi előadásainkra szóló jegyeiket, és ezzel támogatják a szombathelyi teátrumot. Ez esetben Önöknek nincs teendőjük, ezen szándékukat nem kell külön jelezni.

A veszélyhelyzet alatt lejárt ajándékutalványok érvényességi határidejét 2020. szeptember 15-ig automatikusan meghosszabbítottuk, azok visszaváltására nincs lehetőség.

 

Minden megteszünk annak érdekében, hogy a fertőzés veszélyét csökkentsük.

Látogatóink csak a színház főbejáratánál található jegypénztárig jöhetnek, a színház közösségi tereiben vendéget, látogatót nem fogadhatunk.

Ha a pénztár előtt sor alakulna ki, kérjük, a biztonságos távolságot betartva (1,5 m), az épület előtt várakozzanak, a jegypénztárnál csak egy fő tartózkodhat. Kérjük Önöket, viseljenek maszkot!

 

 

 

Új helyszínen a jegy-, és bérletárusítás
Megújul a Király utcai jegyiroda, így a munkálatok ideje alatt a Weöres Sándor Színház Akacs Mihály utcai épületébe térhetnek be jegyeket és bérleteket foglalni, átvenni, vásárolni. Bakucz András építész, belsőépítész tervei alapján készül az új helyszín a Király utcában.

 

NYITVATARTÁS:

Hétköznapokon: 9 órától 17 óráig

Az e-mailekre csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük.

Jegyfoglalás telefonon és e-mailben: 94/318-738, jegy@wssz.hu

 

Foglalt jegyek átvétele a helyszínen: az előadás kezdése előtt legkésőbb 30 perccel. Az át nem vett jegyeket a határidő lejárta után értékesítjük! Amennyiben foglalását töröltetni szeretné, kérjük, jelezze a 94/318-738-as telefonszámon vagy a e-mail címen.

A jegypénztár a színházban (Akacs M. u. 7.) az előadások kezdése előtt 60 perccel nyit.

WSSz ajándékutalvány, SZÉP-kártya (szabadidő), Erzsébet utalvány (kultúra), Erzsébet utalvány (ajándék), Multipay Cafeteria, OTP Cafeteria elfogadóhely!

A Szent Márton kártyával rendelkezőknek biztosított kedvezmények: a színház saját előadásaira 10 százalék kedvezmény az elővételben megvásárolt jegyekre, bérletekre.

A diákjegyre és a nyugdíjas jegyre vonatkozó kedvezmények más kedvezménnyel nem összevonhatóak. (A Szent Márton-kártya nem érvényes.)

A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a tulajdonosa veheti igénybe, kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, lakcím-kártyával vagy útlevéllel együtt érvényes. A Szent Márton kártya nem átruházható, azt és az általa nyújtott kedvezményeket kizárólag tulajdonosa érvényesítheti.

A kártya egy darab színházjegy, bérletvásárlás esetén egy darab bérlet kedvezményes vásárlására jogosít. A kedvezmény csak elővétel esetén, a színház Király utcai jegyirodájában érvényesíthető, az előadás előtt, helyszíni jegyvásárláskor nem. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető. Bérletajándékozás esetén, ha a megajándékozottnak nincs Szent Márton kártyája, a kedvezmény nem érvényesíthető.

Amennyiben Szent Márton kártyával vásárolt jegyet, úgy kérjük, az előadásra is hozza magával kártyáját. A színházban nézőtéri munkatársaink ezt kérik és ellenőrzik.

Az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ itt olvasható!

A jegy - és bérletárak itt olvashatók!

 

Jegyvisszaváltás:

Megvásárolt jegyet nem váltunk vissza, visszaváltani kizárólag műsorváltozás vagy előadás elmaradása esetén áll módunkban. Arra van lehetőség, hogy a már megvásárolt jegyet más időpontra cseréljük, de az előadás napjától számított 3 napon belül már cserére sincs mód!

Amennyiben az adott előadásra későbbi időpontot nem tudunk felajánlani, a jegy értékében a színház saját ajándékutalványát adjuk. (Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy évig beváltható.)

Amennyiben az előadás elmarad, úgy a személyesen megváltott jegyeket az elmaradt előadást követő nyolc munkanapon belül váltjuk vissza a színház jegyirodájában: Szombathely, Király u. 11.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

A néző késése, vagy egyéb okból történő távolmaradása esetén a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

 

Bérletes időpont cseréje:

A 2019/2020-as évadban a bérletes előadás időpontját az őszi bérletben és a tavaszi bérletben is egy-egy alkalommal továbbra is díjtalanul cserélheti más időpontra a bérlettulajdonos. Minden további cserére adminisztrációs díjat számítunk fel, melynek összege 300 Ft/bérlet.

Premier bérletet két alkalommal lehet díjtalanul cserélni.

Az időpont cseréjére a Jegyirodában (Király u. 11.) személyesen van lehetőség. Amíg a jegyiroda felújítása zajlik, a színház épületében tart nyitva a jegyiroda.

Minden cserélni kívánt bérletet, kérjük, hozzon magával!

Bérletet cserélni a bérletes időpont előtti 3 napig lehet, 3 napon belül már nem.


2019. szeptember 16.