ugrás a tartalomra

A színház megköszöni

2010. december 14.
Az Akacs Mihály utcai csodapalota elegáns nagytermében már sok szék megtalálta a maga tulajdonosát – de még lehet választani. A Weöres Sándor Színház köszönetet mond eddigi székfoglalóinak.

Javában tart a színházi székfoglaló: a színház nagytermében folyamatosan bővül - a máris impozáns - széktulajdonosi névsor.

Egy szék ára nettó 50 ezer forint – és birtoklása 2012. júniusáig tart.

Mivel jár mindez?

- a zsöllyén kis tábla tünteti fel tulajdonosa nevét

- az előcsarnokban található nézőtéri térképen láthatjuk, hogy az egyes székeknek ki a gazdája

- a honlapunkon található nézőtéri térképen szintén bemutatjuk, hogy az egyes székeknek ki a gazdája

- az ily módon a támogatók sorába lépett barátainknak minden évben rendezünk egy fogadással egybekötött gálaestet

- az új épületről készülő kis könyvben szerepel a széktulajdonosok névsora

Aki szeretne részese lenni a színház székfoglaló akciójának, kérjük, részvételi szándékát a nemeth.karoly@wssz.hu e-mail címen vagy a +36 30 571 8009 telefonszámon Németh Károly produkciós menedzsernél jelezze.

Utóirat (forrás: Vas Népe)

Ez itt a lokálpatrióta hangja. Milyen régóta vártunk arra, hogy saját színházunk legyen: épülettel, állandó társulattal. Társulatunk már van – a színészek itt járnak, itt játszanak, itt élnek közöttünk; az elmúlt három évben sok szép pillanattal ajándékoztak meg bennünket -, és néhány hét múlva a várva várt színházépületünk is megnyílik, az Akacs Mihály utca 7-ben.

A szombathelyi – Vas megyei – lokálpatriótákat valódi büszkeséggel töltheti el, hogy a több mint 100 éves nagy álom végre megvalósul. Most arra is lehetőség adódik, hogy a szombathelyi Weöres Sándor Színházért – a színház jövőjéért – tenni akarók ne csak az előadások és más programok látogatásával, jegy- és bérletvásárlással támogassák a társulatot: most szó szerint letehetjük a névjegyünket az elegáns nagyteremben. Mert ha a színházra büszkék vagyunk – büszkék lehetünk magunkra is.

Egy szék ára a nagyteremben tehát nettó 50 ezer forint – és a birtoklása 2012. júniusáig tart. Aztán majd jöhetnek újabb lokálpatrióták – hadd lépjenek be a színház támogatói közé mások is -, esetleg meghosszabbíthatjuk a mandátumukat. Tart a székfoglaló!