Az Ivanov a Vidéki Színházak Fesztiválján

Ismét meghívást kapott a Weöres Sándor Színház a Thália Színház évadnyitó szakmai rendezvényére, a Vidéki Színházak Fesztiváljára. Ezúttal Anton Csehov: Ivanov című színművét láthatja a fővárosi közönség.

Ismét meghívást kapott a Weöres Sándor Színház a Thália Színház évadnyitó szakmai rendezvényére, a Vidéki Színházak Fesztiváljára. Ezúttal Anton Csehov: Ivanov című színművét láthatja a fővárosi közönség. Az előadást Lukáts Andor állította színpadra a 2016/2017-es évadban.

A Thália Színház 2017. szeptember 4. és 10. között hatodik alkalommal rendezi meg hagyományos évadnyitó eseményét, a Vidéki Színházak Fesztiválját. A hét nap alatt kilenc előadás várja a színházkedvelő közönséget. A programot idén is, ahogy eddig, öttagú zsűri kíséri figyelemmel, akik a fesztivál díjait osztják.

Az előző évi fesztiválon szintén egy Csehov-klasszikust mutatott be a Weöres Sándor Színház a Thália Színházban: Réthly Attila főrendező vitte színre a 2015/2016-os évadban a Ványa bá című színművet, amely kiérdemelte A legjobb előadás és a zsűri különdíját - Hartai Petra Szonya alakításáért a legígéretesebb pályakezdő színésznő különdíját kapta meg.


2017. szeptember 03.

Támogatók