November 11-től minden előadásunk elmarad - JEGYVISSZAVÁLTÁS

Az Ádám almái, a Pogánytánc, az Equus, A Grönholm-módszer, a Kis hölgy a Maximból című előadásainkra váltott jegyeket december 4-ig visszaváltjuk. A Pál utcai fiúk című zenés játékunkra váltott jegyeket nem váltjuk vissza, azokat a későbbiekben pótoljuk.

A 2020. november 9-i, a járvány megfékezése érdekében tett miniszerelnöki bejelentés ismét változást jelent a színházak működésében, köztük a Weöres Sándor Színházéban is. A hatályos járványügyi szabályozás értelmében általános rendezvénytilalom lép életbe, így november 10. éjféltől kezdődően december 10. éjfélig bezárólag minden előadásunk elmarad.

Az elmaradt bérletes előadások közül az Equus és a Kis hölgy a Maximból elmaradt vagy le nem játszott előadásait minden lehetőséget mérlegelve a későbbiekben sem pótoljuk. Az előadásokról felvétel készült, amelyekhez bérletes nézőinknek online hozzáférést biztosítottunk. Az előadások linkjét e-mailben elküldtük.

Az online elérési lehetőség az alábbi bérletekre vonatkozik:

Equus:
RÁTONYI RÓBERT TAVASZI BÉRLET
GARAS DEZSŐ TAVASZI BÉRLET
TURAY IDA TAVASZI BÉRLET
HONTHY HANNA TAVASZI BÉRLET
RUTTKAI ÉVA TAVASZI BÉRLET
GÓZON GYULA TAVASZI BÉRLET
JÁVOR PÁL TAVASZI BÉRLET
BÁSTI LAJOS TAVASZI BÉRLET
KABOS GYULA TAVASZI BÉRLET

Kis hölgy a Maximból:
LUKÁCS MARGIT TAVASZI BÉRLET
TURAY IDA TAVASZI BÉRLET
SOÓS IMRE TAVASZI BÉRLET

A többi, elmaradt bérletes előadást - Pogánytánc, Ádám almái és A Pál utcai fiúk - a zárlat megszűnése után pótoljuk.

A 2020. december 4-re meghirdetett Farsangi játék című bemutató új időpontját az újranyitás függvényében tudjuk meghirdetni.

Az Ádám almái, a Pogánytánc, az Equus, A Grönholm-módszer, a Kis hölgy a Maximból című előadásainkra váltott jegyeket december 4-ig visszaváltjuk. A visszaváltás a színház jegypénztárában történik munkanapokon 9 órától 17 óráig az Akacs M. u. 7. szám alatt, illetve telefonon a 94/318-738 számon és a jegy@wssz.hu e-mail címen.

A jegyvisszaváltás az alábbi előadásokat érinti:

Pogánytánc
okt. 13., okt. 14., nov. 12., nov. 13., nov. 19., nov. 21., nov. 26.

Equus
okt. 27., nov. 3., nov. 4., nov. 5., nov. 6., nov. 11., nov. 14., nov. 18

Ádám almái
nov. 17., nov. 28.

A Grönholm-módszer
okt. 17., nov. 14.

Kis hölgy a Maximból
nov. 6., nov. 7., nov. 10., nov. 11., nov. 18., nov. 20.

A Pál utcai fiúk című zenés játékunkra váltott jegyeket nem váltjuk vissza, azokat a későbbiekben pótoljuk. A pontos időpontról felületeinken (weboldal, Facebook, Instagram) adunk tájékoztatást.

Amint végleges adat áll rendelkezésünkre a november 10. éjféltől érvényes zárlat utáni folytatásról, felületeinken jelezzük.

Kérjük továbbra is szíves türelmüket, szolidaritásukat! A világjárvány miatt kialakult, új helyzet számunkra is ismeretlen, igyekszünk lehetőségeinkhez mérten, a szabályok betartásával az Önök számára a legkielégítőbb módon eljárni.

 

Bízunk továbbra is támogatásukban!

Köszönjük!

Felelősséggel egymásért, Önökért, mindannyiunkért!

#wssz #vigyázzunkegymásra


2020. november 09.