Opel Különdíj: online szavazás

A színházat támogató Opel Szentgotthárd Kft. 2013-ban megalapította az Opel Különdíjat, amelyet évadonként egy színész és egy technikai munkatárs kaphat meg. Arról, hogy idén ki veheti át az elismerést a társulat színművészei közül, ebben az évben is online szavazás dönt.

2013 óta a színházat támogató Opel Szentgotthárd Kft. minden évadban felajánlást tesz: az Opel Különdíjat – két hétre szóló autóhasználat tele tankkal, ajándékcsomag és oklevél – évente egy színész és egy technikai munkatárs kaphatja meg. Arról, hogy a társulat színművészei közül ki veheti át az elismerést, idén is online szavazás dönt.

Minden kedves színházbarátot arra biztatunk, hogy vegyen részt az Opel Különdíj netes szavazásán: járuljon hozzá ahhoz, hogy kedvencének elismerésben legyen része.

SZAVAZZON ITT!

Az Opel Különdíjat idén szeptember 21-én, a Színházak Éjszakája rendezvényén, a Holdbeli Csónakos Díj átadásakor veheti át a két kitüntetett. A részletes program itt olvasható!

A színház munkáját támogató szenátusnak köszönhetően évente – a színház születésnapján – a társulat egyik színművésze, továbbá a technikai személyzet egy tagja veheti át a Holdbeli Csónakos Díjat az előző évadban végzett tevékenységéért, teljesítményéért.

 

A Holdbeli Csónakos Díj 2011.

 

A Holdbeli Csónakos Díj 2012.

 

A Holdbeli Csónakos Díj 2013.

 

A Holdbeli Csónakos Díj 2014.

 

A Holdbeli Csónakos Díj 2015.

 

A Holdbeli Csónakos Díj 2016.

 

A Holdbeli Csónakos Díj 2017.

 

A Holdbeli Csónakos Díj 2018.


2019. szeptember 09.

Támogatók