Tisztelt Közönségünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a március 12-étől hatályos kormányhatározat értelmében a tervezett előadásainkat nem áll módunkban megtartani. Előadásaink az ismert körülmények miatt április 30-ig elmaradnak.

Színházunk, a színház jegypénztára és szervezési irodája 2020. március 17-től a veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart.

A fennálló helyzet miatt a Weöres Sándor Színház az alábbi intézkedéseket hozta:

Az április 30-ig szóló előadásokra megváltott jegyeket visszaváltjuk. A színház jegyirodájában vásárolt jegyeket a vásárlás helyén váltjuk vissza a jegyiroda újbóli kinyitását követően. Az interneten vásárolt jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek. Jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az InterTicket e-mail-tájékoztatást fog küldeni a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyájához tartozó bankszámláján.

A tiltó intézkedések feloldását követően a legrövidebb időn belül megszervezzük a bérletes előadások pótlásának rendjét, és azt az Önök tudomására hozzuk. Bérletet nem váltunk vissza.

Kérjük, hogy folyamatosan kövessék Facebook-oldalunkat és honlapunkat, igyekszünk teljeskörű tájékoztatást adni!

A magyar nézőközönség és színházaink történetében példátlan eseményt élünk meg, ennek megfelelően kérjük az Önök együttműködését és türelmét! Vigyázzanak egészségükre és egymásra!

 2020. március 16.