Várjuk Önöket vissza!

Továbbra is reménykedve várjuk azt a pillanatot, amikor újra szélesre tárhatjuk színházunk kapuit. Addig is, amíg ez valósággá válik, és amennyire a járványügyi rendelkezések ezt lehetővé teszik, mi teljes erőbedobással készülünk.

Színpadjainkon gőzerővel folyik a munka annak érdekében, hogy a zárlat megszűnése után - az elmaradt bérletes előadások pótlása mellett -, az új bemutatók is készen álljanak arra, hogy mihamarabb közönség elé kerülhessenek.

Három előadásunk próbafolyamata - Ion Luca Caragiale - Mohácsi testvérek: Farsangi játék (rendező: Mohácsi János), Samuel Beckett: A játszma vége (rendező: Zsótér Sándor) és Mike Leigh: Abigail bulija (rendező: Czukor Balázs) már befejeződött.

 

 

 

Mindannyiunk örömére ismét köreinkben üdvözölhetjük Csonka Szilviát, aki Visky András monodrámájával tér vissza a színpadra, immár kétgyermekes anyukaként.

 

Rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat kívánnak, így - más színházakhoz hasonlóan -, néhány előadásunkat mi is az online térben tettük elérhetővé bérletes nézőink számára. Ennek szellemében a következő produkció, amelyet ilyen módon tekinthetnek meg, Jordi Galcerán: A Grönholm-módszer című rendhagyó állásinterjúja lesz. A közvetítés időpontjait egy későbbi hírlevelünkben, illetve színházunk internetes felületein tesszük közzé.

Nekünk már nagyon hiányoznak nézőink, reméljük, hogy mi is hiányzunk a közönségnek!

Jelszó: Egyszer minden véget ér, még a járvány is!

 

Várjuk Önöket vissza!

Bízunk továbbra is támogatásukban!

Köszönjük!

#köszönjük #vigyázzunkegymásra #wssz


2021. február 11.