Zárva...

A hatályos járványügyi szabályozás értelmében általános rendezvénytilalom érvényes, így 2020. november 10. éjféltől kezdődően egyelőre határozatlan időpontig minden előadásunk elmarad.

A 2020. november 9-i, a járvány megfékezése érdekében tett miniszerelnöki bejelentés ismét változást jelent a színházak működésében, köztük a Weöres Sándor Színházéban is. A hatályos járványügyi szabályozás értelmében általános rendezvénytilalom érvényes, így 2020. november 10. éjféltől kezdődően egyelőre határozatlan időpontig minden előadásunk elmarad.

Az elmaradt bérletes előadások közül az Equus és a Kis hölgy a Maximból elmaradt vagy le nem játszott előadásait minden lehetőséget mérlegelve a későbbiekben sem pótoljuk. Az előadásokról felvétel készült, amelyekhez bérletes nézőinknek online hozzáférést biztosítottunk. Az előadások linkjét e-mailben elküldtük.

Az online elérési lehetőség az alábbi bérletekre vonatkozik:

Equus:
RÁTONYI RÓBERT TAVASZI BÉRLET
GARAS DEZSŐ TAVASZI BÉRLET
TURAY IDA TAVASZI BÉRLET
HONTHY HANNA TAVASZI BÉRLET
RUTTKAI ÉVA TAVASZI BÉRLET
GÓZON GYULA TAVASZI BÉRLET
JÁVOR PÁL TAVASZI BÉRLET
BÁSTI LAJOS TAVASZI BÉRLET
KABOS GYULA TAVASZI BÉRLET

Kis hölgy a Maximból:
LUKÁCS MARGIT TAVASZI BÉRLET
TURAY IDA TAVASZI BÉRLET
SOÓS IMRE TAVASZI BÉRLET

A 2020. december 4-re meghirdetett Farsangi játék című bemutató új időpontját az újranyitás függvényében tudjuk meghirdetni.

Az Ádám almái, a Pogánytánc, az Equus, A Grönholm-módszer, a Kis hölgy a Maximból című előadásainkra váltott jegyeket december 4-ig volt lehetőség visszaváltani:
Pogánytánc
okt. 13., okt. 14., nov. 12., nov. 13., nov. 19., nov. 21., nov. 26.

Equus
okt. 27., nov. 3., nov. 4., nov. 5., nov. 6., nov. 11., nov. 14., nov. 18

Ádám almái
nov. 17., nov. 28.

A Grönholm-módszer
okt. 17., nov. 14.

Kis hölgy a Maximból
nov. 6., nov. 7., nov. 10., nov. 11., nov. 18., nov. 20.

A Pál utcai fiúk című zenés játékunkra váltott jegyeket nem váltjuk vissza, azokat a későbbiekben pótoljuk. A pontos időpontról felületeinken (weboldal, Facebook, Instagram) adunk tájékoztatást.

Amint végleges adat áll rendelkezésünkre a 2020. november 10. éjféltől érvényes zárlat utáni folytatásról, felületeinken jelezzük.

Kérjük továbbra is szíves türelmüket, szolidaritásukat! A világjárvány miatt kialakult, új helyzet számunkra is ismeretlen, igyekszünk lehetőségeinkhez mérten, a szabályok betartásával az Önök számára a legkielégítőbb módon eljárni.

 

Bízunk továbbra is támogatásukban!

Köszönjük!

Felelősséggel egymásért, Önökért, mindannyiunkért!

#wssz #vigyázzunkegymásra


2021. január 31.