Mint a vert had

Ma este 19 órakor kezdődik a Szerelmes Balázs premierje a Kamarateremben. A vasárnap a gyerekeké: délután 15 órától a Mackó kalandjait láthatják a mesét kedvelő fiatalok és idősek.

„Már nem érzem, hogy outsider lennék...”

Interjú Kelemen Zoltánnal

Ő Keli, ahogy gyermekkora óta mindenki hívja, és ő Calmaricus Egoismus, ahogy a karneválozók ismerik.

Érzelmek táncba injektálva

Szerelem, szenvedély, fájdalom és gyűlölet. Mindez tánccal mesélve. No, meg teltház.

A Hali nyerte a vetélkedőt

Farsangi vetélkedőnket a halisok nyerték, az igazgató búcsúzik színészeitől?

„Sokszor a színház mentett ki a bajból...”

Interjú Szabados Mihállyal

Imre Béla, Géza fejedelem, sorolhatnánk a közelmúlt szerepeit azoknak, aki koruknál fogva nem emlékezhetnek a kamaszodó Imire a „Sose halunk meg”- ből. Tizenhét év telt el azóta.

Ma este bemutatunk egy színészlakást

Az utóbbi napokban a helyi sajtó sokat foglalkozott a színészlakások témájával, nem minden esetben pozitív szövegkörnyezetben. Ma este a 19.25 órakor kezdődő Színésztársalgóban bemutatunk egy színészlakást!

“Nekem a gyereknevelés a hobbim”

Interjú Vass Szilárddal

Háromszoros apa, Széchenyi, Micimackó és bohócdoktor – Ő Vass Szilárd.

Versek és sakkfigurák

Egy vers József Attilától, majd egy másik Petri Györgytől - ez volt a sorrend a Thea-tér szerda esti programján a klubban.

„Én alkatilag ősmagányos vagyok”

Interjú Vlahovics Edittel

Frissen festett falak, kényelmes garzon, dübörög a mosógép. – Első benyomások egy Gyöngyös-parti színészotthonból. Vendéglátóm Vlahovics Edit, a Weöres Sándor Társulatának tagja, a 9700 Mimije frissen főzött kávéval és valami extra finom sárgarépás almalével kínál. Indulhat a beszélgetés…

Elsa, rumba, koktél

Forró hangulatú táncprogramon vehettek részt azok, akik szombaton este a Weöres Sándor Színház Thea-tér rendezvényét választották: Elsa Valle és a Rumba Caliente latin muzsikával szórakoztatott...

Fergeteges Westend-buli

Péntek éjjel a Westend Blues zenéjére rophatták a vendégek a Thea-tér programján. Sokan az együttes miatt érkeztek, többen a 9700 előadása után látogattak el a klubba...

Emlékezzünk Weöres Sándorra

”Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” A Magyar Kultúra Napján Weöres Sándorra is emlékezünk, hiszen 20 éve, 1989. január 22-én hunyt el városunk szülötte, költő, író, műfordító, színházunk névadója.

Az egész város a próbatermem

Interjú Czukor Balázzsal

Még hallani sem lehetett a városban a színházalapításról, de Czukor Balázs már több főszerepet is játszott a Kamara Saváriában. Láthattuk őt a Hazugban és a Czukor-showban. Most magáról mesél: zenélésről és rendezésekről, ami miatt Szombathelyre jött…

Piroch mattot kapott Jordántól

Szerda este Piroch Gábor mutatta be Kaszkadőrnek születtem című könyvét a Weöres Sándor Színház Thea-tér rendezvényén a klubban. A beszélgetés előtt barátságos sakkpartin csapott össze a színházigazgató és a világhírű magyar kaszkadőr: Jordán Tamás győzedelmeskedett.

Civil-thea-tér: vendégünk a Szombathelyi Kötélugró Klub

13 éve, hogy útjára indult a szombathelyi kötélugró lányok első generációja, azóta több világ- és Európa-bajnokságon is diadalmaskodtak.

Invito – avagy Boccaccio itt kísért!

A Homo Ludens Zenés Színpad előadása látható 14-én, szombaton este 19 órától a Weöres Sándor Színházban. A belépés ingyenes!

Aki mások helyett zuhan

Piroch Gábor lesz a Weöres Sándor Színház vendége szerda este. A világhírű kaszkadőr Kaszkadőrnek születtem című könyvét mutatja be a Thea-tér következő programján. Kezdés este 18 órakor.

„Így készült, így láttuk”

Ma a 9700 című zenés időutazás, azaz a Weöres Sándor Színház első előadása a témája az este 18 órakor kezdődő beszélgetésnek. Az „Így készült, így láttuk” elnevezésű programon levéltárosok, történészek, és az alkotók avatják be az érdeklődőket a darab születésébe.

Gengszterek a Thea-térben

Két hétpróbás bűnöző, Bonnie és Clyde, azaz Kapócs Zsóka és Kamarás Iván szórakoztatta a közönséget hétfőn este a Weöres Sándor Színház Thea-tér programján. Teltház fogadta őket.

Ma este: Bonnie és Clyde

Ma este 19 órától a Bonnie és Clyde című genszterrománcot láthatják az érdeklődők a Weöres Sándor Színházban. Nyílt színi fosztogatás tangóban, bankrablás cha-cha-chában, múzeumi lopás bluesban...

Tizennegyedik nap - Horváth Ákos bejegyzése

Két kitűnő ifjú színésszel gazdagodtunk, akik remekül játszották - vagyis inkább élték - az anyjuktól parancsra elválasztandó gyermekek szomorú sorsát.

Könnyű préda - netkomédia premier

A Karneválszínház halotti tornak induló kertipartiján Lőrinczy Attila komédiájával végéhez ért a netkomédia közel egy éve kerekedő története.