Elindult a Thea-tér

Vasárnap délután a Weöres Sándor Színház arculatára kiírt pályamunkákból nyílt kiállítás a HEMO aulájában. Ezzel a rendezvénnyel kezdődött el ünnepélyesen a Thea-tér programsorozat.

Óriási siker a premieren

"Köszönjük, hogy lehetőséget kaptunk, remélem, sok örömünk lesz egymásban." – kezdte köszöntőjét Jordán Tamás a Weöres Sándor Színház első előadása után tartott rövid ceremónián az aulában.

„Kételkedünk és bizakodunk egyszerre”

Pénteken este debütál Szombathely hivatalos színházi társulata. A színészek kissé fáradtak, hiszen közel három hónapja ezen a darabon dolgoznak, csaknem egy hete tart a főpróba-hét, amely a premierrel ér véget. Bizakodóak, és izgalommal várják az első találkozást a közönséggel.

Beszélgetés Kiss Mari színésznővel

„Ez a fajta színházi munka és létezés hiányzott az életemből...” – Mosolyog, sugárzik, belülről is. Öröm hallgatni. Először a próbáról faggatom, aztán belemelegszünk a beszélgetésbe, és a mindennapokba.

Színésztársalgó minden kedden!

A szombathelyi Weöres Sándor Színház magazinműsora minden kedden 19.25-kor jelentkezik a Szombathelyi Televízióban. A műsor rovataiból megismerhetjük a színház művészeinek kevésbé ismert oldalát is.

Nézze meg a 9700 jelmezes próbáit!

Hajrájához érkeztek a színház első darabjának előkészületei. Szombat este óta jelmezben próbálnak a színészek. A 9700 című darabot január 16-án, pénteken láthatja először a közönség.

„Jordán bevette Szombathelyt”

A királyi televízió Nap-kelte című magazinjában vendégeskedett csütörtökön délelőtt a társulat. Lakat T. Károly közel 40 percig beszélgetett a színészekkel.

Így zajlanak a 9700 próbái!

Hetek óta folynak a Weöres Sándor Színház első darabjának próbái. Január 16-án láthatjuk a 9700 premier előadását. Nézze meg a képeket a próbákról.

Szilveszter a színházban

Vidám vetélkedővel búcsúztatta az óévet a Weöres Sándor Színház társulata.

Fokozott ellenőrzés a belvárosban

A Weöres Sándor Színház bevezeti az új típusú külső helyszíni bérletellenőrzést. A Társaság az ellenőrzést szúrópróbaszerűen végzi, hiszen továbbra sem a büntetés kiszabása, hanem éppen a büntetést megelőző ellenőrzés a cél.

Köszöntő

Örömmel nyugtázzuk, hogy felkeresett bennünket. A Weöres Sándor Színház honlapja naponta megújuló, színes magazin. Híradással leszünk mindenről, ami esemény a színház és a város életében.

Tizennegyedik nap - Horváth Ákos bejegyzése

Két kitűnő ifjú színésszel gazdagodtunk, akik remekül játszották - vagyis inkább élték - az anyjuktól parancsra elválasztandó gyermekek szomorú sorsát.

Könnyű préda - netkomédia premier

A Karneválszínház halotti tornak induló kertipartiján Lőrinczy Attila komédiájával végéhez ért a netkomédia közel egy éve kerekedő története.