Alföldi Róbert és Jordán Tamás derékig gázolnak a mocsokba

Index, 2017.05.30.

Alföldi Róbert szombathelyi rendezésében bárki eladná az anyját is a gazdagságért, egy olyan világban, ahol semmi nem fontosabb a pénznél, és a nőket a lábuknál fogva vonszolják más ágyába.

Fotó-szintézis - A ’17-es zoom: Mészáros Zsolt fotótárlata a színházaulában

Vaskarika, 2017.05.29.

Május 29-én fotótárlat nyílt a színházaulában, amin Mészáros Zsolt, a színház fotósa foglalta egységbe 17 képen keresztül a '17-es évadot. A kiállítást Benkő Sándor, MÚOSZ-nagydíjas fotóriporter nyitotta meg.

Egy Volpone-szakáll, egy pályázó, tíz év és sok terv

Vas Népe, 2017.05.29.

Volpone-szakállban érkezik Jordán Tamás igazgató a Weöres Sándor Színház évadzáró sajtótájékoztatójára. Néhány napja telt le a határidő: egyedüliként indult a WSSZ igazgatói posztjára másodszor is kiírt önkormányzati pályázaton.

Nagy volt az érdeklődés a WSSz programján

Vas Népe, 2017.05.27.

Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban működik a TÉR-ERŐ. NEM ILLEMKÓDEX. De mi az a színházi nevelés? Most ne arra gondoljunk, hogy erre hivatott szakemberek megtanítják a legfiatalabbaknak a színházi illemkódexet!

Évadzáró a Weöres Sándor Színházban

Szombathelyi7, 2017.05.26.

A Weöres Sándor Színház a következő évadban is színvonalas előadásokkal készül, az idei karneválszínház egy Shakespeare klasszikus modern átiratával kínál könnyed kikapcsolódást a nézőknek.

Jubileumi színházi évad következik

SZTV, 2017.05.26.

A Weöres Sándor Színház a következő évadban is színvonalas előadásokkal készül: a színpadi művek mellett lesz kortárs drámafesztivál, nemzetközi együttműködések, fiatalok színházra nevelése, de a hátrányos helyzetűek támogatása is szerepel a teátrum közeljövőjének tervei között.

Változatlan társulat, karneválszínház és nyolc bemutató

Alon, 2017.05.26.

Nyolc bemutatót hirdet meg bérleteseinek a következő évadban a Weöres Sándor Színház, a kínálatban színmű, dráma, bohózat, komédia, és egy rockopera is szerepel - közölte évadzáró és a következő év repertoárját ismertető sajtótájékoztatóján a teátrum igazgatója.

Amit a kalauz összekuszál, Jordán Tamás rendbe teszi – Évadzáró sajtótájékoztatót tartott a Weöres Sándor Színház

Vaskarika, 2017.05.26.

Évadzáró sajtótájékoztatót tartott a Weöres Sándor Színház csütörtökön a még tartó évad összesítésének és a következő évad bemutatásának jegyében.

Jordán Tamás: "Botrány kizárva, ennél tisztább helyzet nem lehet, egy pályázó van, kiszivárogtatás nincs"

Nyugat, 2017.05.25.

Mindezt egy mai sajtótájékoztatón nyilatkozta, ahol persze szóba került az új évad mellett a nyári Karneválszínház is, amelyben Bezerédi Zoltán is játszik.

Változatlan társulat, karneválszínház és nyolc bemutató

MTI, 2017.05.25.

Jordán Tamás a sajtótájékoztatón elmondta: nem volt könnyű összeállítani a műsortervet és szerződtetni a színészeket, de szavai szerint segített, hogy igazgatói kinevezését végül egy évvel meghosszabbították, az új pályázaton pedig egyedüli jelöltként indul, így bízik a folytatásban.

Kisfilmmel is jelentkezik a szombathelyi társulat

Színház.org, 2017.05.25.

Fogyatékkal élőkkel közös darabbal és transzatlanti színházi projekttel is várja közönségét a Weöres Sándor Színház. Jordán Tamás megtartotta évad végi sajtótájékoztatóját, amelyen többek között ezekről a témákról is szó esett.

Pénz beszél, mindenki más ugat

Art7.hu, 2017.05.25.

Alföldi kezei között Ben Jonson komédiája ugyan komédia marad, de úgy tud beszélni igazán aljas emberi tulajdonságokról, hogy közben a jókedvünket sem veszítjük el.

Színházi nevelési programhét a színházban

SZTV, 2017.05.24.

A "Delete" című ifjúsági előadással kezdődött Szombathelyen a színházi nevelési programhét. A Weöres Sándor Színház a Reményik Suliszínházzal közösen olyan darabokat állít színpadra, amelyek a gyerekeket foglalkoztató problémákat dolgozzák fel színházi eszközökkel.

Alföldi világító keresztje - Volpone

RTL, 2017.05.18.

Világító kereszt és műszőrös kulcstartó. Mi mindenre képes az ember a pénzért - ezt mutatja be a Volpone című előadás, amit a szombathelyi Weöres Sándor Színházban mutattak be.

„Jó nekem” - Molière: Tartuffe

Art7.hu, 2017.05.16.

A szombathelyi Weöres Sándor Színházban a Béres Attila rendezte és Parti Nagy Lajos által átírt változat a jelenben is képes kényelmetlenséget okozni: valóban nevetséges az, akit látunk?

Alföldi rendezte Volpone a WSSZ színpadán

Szombathelyi7, 2017.05.16.

Múlt héten mutatta be a Weöres Sándor Színház Ben Jonson: Volpone című komédiáját. A közönség a címszerepben Jordán Tamást láthatja, aki egy minden hájjal megkent kétes származású gazfickót alakít.

Volpone Szombathelyen, Alföldi Róbert rendezésében

SZTV, 2017.05.15.

A darab pénzéhségnek állít görbe tükröt, de olyan társadalmi problémákat is feszeget, mint a családon belüli erőszak. A közönség a címszerepben Jordán Tamást láthatja, aki egy minden hájjal megkent kétes származású gazfickót alakít.

Pénzemberek karneválja

Frisss.hu, 2017.05.13.

Lehet Alföldi Róbertet szeretni, és lehet nem szeretni, de egy garantált, a nézőt egy darabja sem hagyja hidegen, tény pedig továbbá az, hogy korunk egyik legzseniálisabb alkotója, amit mesterien prezentált most is a szombathelyi teátrumban.

Premierek a színházban

Savaria Fórum, 2017.05.13.

Előző héten Molière: Tartuffe-je Béres Attila rendezésében, ezúttal Ben Jonson: Volpone-ja Alföldi Róbert rendezésében került színpadra a Weöres Sándor Színházban.

Rossz az, aki rosszra gondol! Hihetetlen izgalmas, ahogy Alföldi ezzel direktbe játszik

Nyugat, 2017.05.13.

A Volpone is ügyes és okos komédia lett, kristálytiszta szerkezettel, többrétegű mondanivalóval, üresjáratok nélkül, erős színpadi jelenléttel, jól funkcionáló minimalista színpadképpel és jelmezvilággal.