Kitartani a végsőkig – irodalmi est a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2014.05.17.

Amikor az ember gyógyíthatatlan betegségben szenved, összezavarodik a világ. Nem leli helyét, önmagától és környezetétől elidegenedik, gyakran még az élet értelmébe vetett hite is megkérdőjeleződik.

Weöres Sándor Színház: íme a jövő évad előadásai és bérletei

Vaskarika, 2014.05.14.

A Weöres Sándor Színház 2014/15-ös évadában a Premier bérlet és az Évadra szóló bérlet nyolc, az őszi és a tavaszi bérlet pedig négy-négy előadást tartalmaz.

Legyalulva - Zűrzavaros éjszaka

Alon, 2014.05.11.

A másnap reggeli kávénál is azon töröm a fejem: most akkor mi, hogyan is történt? Zűrzavaros éjszaka volt, ahogy ígérték. Mohácsiék rendezték az évad utolsó darabját a Weöres Sándor Színházban.

Egy zűrzavaros éjszaka a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2014.05.11.

Zűrzavarosnak csak épp annyira zűrzavaros, hogy szórakoztató legyen, éjszakának pedig annyira éjszaka, amennyire akarjuk eme újabb múlt század elején játszódó darabot a Weöres Sándor Színház Nagyszínpadán.

A csőd felé prosperálunk: Balkáni állapotok a színházban, avagy Mohácsi a mi emberünk

Vas Népe, 2014.05.10.

Mohácsi János már megint arra kapott fölkérést, hogy igazi, vérbő, fergeteges komédiával köszönjön el az évadtól a Weöres Sándor Színházban.

A gárdista is ember? Hullarabló nacionalizmus Mohácsi színpadán

Nyugat, 2014.05.10.

Letepert a román nemzeti drámaíró, Ion Luca Caragiale élces karikatúrája, Mohácsi János kifacsart Zűrzavaros éjszakája. Meghökkentő már a díszlet is.

Szerelem, féltékenység és egy jó adag komédia találkozik a Zűrzavaros éjszakában

SZTV, 2014.05.09.

Zűrzavaros, bonyodalmas éjszaka ez. A humor keveredik a groteszkkel, az öröm a kárörömmel, a tréfás kérdések a komoly válaszokkal. Caragiale: Zűrzavaros éjszaka című műve a századfordulón játszódik, de a szereplők esendőségével könnyen azonosulhatnak a ma nézői is.

Jó szezon után és jó szezon előtt áll a színház

SZTV, 2014.05.08.

Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója örömmel beszélt az elmúlt hónapok sikereiről és a következő időszak terveiről is a teátrum csütörtöki tájékoztatóján.

Labdák a színházban

Vas Népe, 2014.05.08.

Jó szezon volt, jó szezon lesz, von mérleget és jelzi a jövőt Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója. A 2014/15-ös évad összesen nyolc bérletes előadást ígér.

Parasztopera, Hamlet, Makrancos Kata

Szombathelyi7, 2014.05.08.

Jó szezon után és jó szezon előtt állunk! Jordán Tamás igazgató egyaránt örömmel beszélt az elmúlt hónapok sikereiről és a következő időszak terveiről a Weöres Sándor Színház csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Alföldi és Koltai is rendez jövőre Szombathelyen

Alon, 2014.05.08.

Jó szezon után, és jó szezon előtt állunk - mondta velősen Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója. A csütörtök délelőtti sajtótájékoztatón az idei évad összegzése és a következő évad tervei kerültek szóba.

Tíz bemutatót tervez a Weöres Sándor Színház

MTI, 2014.05.08.

Tíz bemutatót tervez a következő színházi évadban a szombathelyi Weöres Sándor Színház, a műsortervet Jordán Tamás ismertette csütörtökön.

Jordán Tamás: a színházi bemutató legyen társadalmi esemény!

Frisss.hu, 2014.05.08.

A legfontosabb feladat a közönségnek való megfelelés, az elégedettség kivívása, és a bérletesek számának növelése - emelte ki Jordán Tamás igazgató.

Alföldi Róbert és Koltai is rendez jövőre Szombathelyen

Nyugat, 2014.05.08.

Végzős fiatalokkal frissül a WSSZ társulata, Béres Attila főrendező lehet, a Dzsungel könyvét sem kell eltemetnünk. És a Karneválszínházról is vannak híreink.

Molnár Ferenc vs. Fedák Sári

Vas Népe, 2014.05.08.

- Szerintem teljesen mindegy, hogy egy csitri a Robert Pattinson képét teszi fel a falra, vagy egy öreg proliért rajong. Mindkét rajongás egy tőről fakad. – Kezdi a beszélgetést Valló Péter a fotóspróba szünetében.

Az üvegcipő, mint röntgentopánka

Teremtuccse, 2014.05.08.

Zavarba ejtő, ha átlátnak rajtunk. Illetve: ha nincs mit takargatnunk – és vajon miért lenne? -, nem is olyan nagy baj. Na, jó, kellemetlen tud lenni a „vizsgálat”, de annyi minden más is az.

Mohácsi gyalul a színházban

Vas Népe, 2014.05.07.

Pénteken 19 órakor elkezdődik egy igazán Zűrzavaros éjszaka: a neves román szerző, Ion Luca Caragiale komédiájából Mohácsi János rendez előadást a Weöres Sándor Színházban (Győzelem! És fél fazék hűs krumplifőzelék.)

Az őszi/tavaszi szezon tizenöt pillanata

Vas Népe, 2014.05.05.

Mészáros Zsolt fotóiból nyílt kiállítás a Weöres Sándor Színházban, 15 címmel. Tizenöt pillanat az éppen elmúlni készülő évad előadásaiból. Úgy, ahogy csak a fotós látta. És nagy méretben.

Borjút vár, kis marhát kap

Vas Népe, 2014.05.05.

Az évad utolsó kamaraszínpadi bemutatója a WSSz-ben Az üvegcipő, amelynek titkos főszereplője Molnár Ferenc örök szerelme: a színház.

Amikor fütyül az oroszlán

Vaskarika, 2014.05.05.

Nagy botrány lesz, én fogom csinálni! – mondja Irma a második felvonásban, s bizony hűen tartva magát kijelentéséhez, a gyönyörű fekete kacsa szervírozása után, előtt és közben is hangot ad véleményének.