Illat, szín, vonal, forma a WSSz-aulában

Vas Népe, 2014.02.04.

A WS Színházban minden premierhez jár egy kiállítás. Hasonló jó szokásra máshol nincs példa, Béres Attila legalábbis nem tud róla: az Illatszertár rendezője nyitotta meg az aulában a 11. Irokéz-tárlatot.

Mit Rózának hívunk, bárhogy nevezzük is…- Illatszertár a Weöres Sándor Színházban

Alon, 2014.02.01.

Kombinált ajándékdoboz ez a darab. Egy csilingelő, porcukros hógömb, amit néha jól össze kell rázni, hogy meginduljon benne a hóesés. Béres Attila újra a Weöres Sándor Színházban rendezett.

Illatok, imák, szerelmek

Szombathelyi7, 2014.02.01.

Ahogy az ékszerdoboz dalra fakad a tető felhajtása után, úgy kelnek életre a színészek és e kedves, ismerős mese. Béres Attila nem először rendez Szombathelyen, és nem először viszi színpadra László Miklós: Illatszertár című 1937-es vígjátékát.

Jordánék a szerelem és az illatok hálójában

Nyugat, 2014.02.01.

Minden idők egyik legsikeresebb, Hollywoodot is megjárt magyar sztorija, az Illatszertár már kinyitott a szombathelyi színházban. Beleszagoltunk.

Az ellenségem a szerelmem – Illatszertár a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2014.01.31.

A színészek pontosan érzik szerepeiket, ragyogóan jelenítik meg a kisember mindennapos tépelődéseit a világválság közepette. A rendező élethűen adja vissza a békebeli belvárosi üzlet hangulatát, a karakterek a helyükön vannak, önmagukra találtak.

Illatszertárba csábít László Miklós vígjátéka

SZTV, 2014.01.29.

Karácsony előtt játszódó, 30-as évekbeli, László Miklós vígjáték a Weöres Sándor Színház repertoárjának következő darabja. A mű egy elegáns Váci utcai illatszertárba repít, ahol kifogástalan modorral és fanyar humorral várják a vásárlókat az alkalmazottak.

Az Illatszertár a WS Színházban

Vas Népe, 2014.01.29.

Béres Attila nagy varázsló: havat is rendelt az Illatszertár című bűvös-bájos karácsonyi mese bemutatójához. Premier pénteken este 7-kor a Weöres Sándor Színház nagyszínpadán.

Kiss Mari/Máli néni tanodája

Teremtuccse, 2014.01.29.

Kiss Mari indította-indítja útjára, segítője Füst Milán író, költő, Koltai Róbert rendező, Jordán Tamás direktor és gárdája, kiapadhatatlan tárháza pedig, maga az élet. Nevezzük csak így, egyszerűen: Kiss Mari/Máli néni tanodája.

Illatszertár - az egész világ (Weöres Sándor Színház)

Teremtuccse, 2014.01.29.

Pőrére vetkőzni, megmártózni a lét vízében. Valami ősi ösztön, vágy által vezérelve. Hiszen lényünk háromnegyed része víz; de vajon kiben, milyen e folyadék összetétele, megoszlása-elhelyezkedése?

A Sóska, sült krumplival kezdett Szombathelyen

SZTV, 2014.01.24.

Tizennyolc éves koráig versenyszerűen vízilabdázott, nem szereti a havat, hosszú és kalandos az életútja, élő zsiráfokat gyűjt. - Bajomi Nagy Györgyöt látta vendégül Pezenhófer Brigitta a Hétvégében (01.38-tól).

Lévai, egy kritikus kérdező

Vas Népe, 2014.01.23.

A népszerű műsorvezető munkaköri kötelessége az olvasás. Ezúttal Cserna-Szabó András új könyvéről vezetett beszélgetést.

Pacalpörkölt a szív helyén

Vas Népe, 2014.01.23.

"Kezd összeállni valami 70-es évek beli szexfilm-hangulat, mondja Lévai Balázs a WSSz-stúdió félhomályában. Körbejár egy Szíved helyén épül már a halálcsillag-példány. Most ez a kötelező olvasmány.

A nő és a fogyókúra

SZTV, 2014.01.21.

A nők örökös pótcselekvéséről, a fogyókúrázásról is szó volt a Szombathely Ma című magazin Női vonalak januári adásában. Fekete Linda is megosztotta tapasztalatait, élményeit.

Szombathelyi: még a régi szülészeten született

SZTV, 2013.01.17.

Gitározott, együttese volt, érettségi után már tudta, hogy a színház az élete. Később 19 évet töltött a nyíregyházi színházban: Avass Attilát látta vendégül Perlaki Nóra (02.25-től).

Szerémi Zoltán: színész, zenész, rendező

SZTV, 2014.01.10.

Ha akad egy szabad órája: szintetizátoron, gitáron játszik, zenét szerez. Színészként, zenészként, rendezőként is ténykedik, a Weöres Sándor Színház egyik alapító tagja (12.00-tól).

Nem lesz túl sok a komédiából Szombathelyen?

Nyugat, 2014.01.09.

Vígjáték kell, habkönnyű szórakoztatás, vagy akad még, aki ha színházról van szó, drámázni is akar a Weöres Színházban? Vajon mi kell a szombathelyi polgárnak ahhoz, hogy színházba menjen.

Római vakáció: álom fekete-fehérben

Vas Népe, 2014.01.08.

Pont hatvan évvel az olasz-amerikai nagyjátékfilm bemutatója után készült el a Római vakáció színházi változata, a Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében.

Béres Attila vígjátékot rendez: patikamérleggel és órajátékkal

Vas Népe, 2014.01.07.

Mint a prágai órajáték, mondja Béres Attila, és a WSSz Nagyszínpadán virtuóz tipegés kezdődik. Illatszertár, első felvonás. Próbát néztünk, premier január 31-én.

Így színészkedtetek Ti 2013

Vaskarika, 2014.01.06.

Hemzsegő szívektől Abigélig, azaz időrendben sorra vettük a 2013-as év színdarabjait, írásunkban túlnyomórészt a Weöres Sándor Színház előző évi premierjei szerepelnek.

Fejest ugrunk az új évbe

Vas Népe, 2014.01.05.

Bár a színházi emberek számára igaziból évadkezdéstől évadkezdésig tart az évkör, azért körülnéztünk a szombathelyi Weöres Sándor Színházban is. Milyen volt 2013? Milyen lesz 2014?