A színen a két Nietzsche

Vas Népe, 2011.12.07.

Gesztusnak is szép, hogy éppen egy most már bátran Vas megyeinek mondható szerző, Szilárdi Béla drámája, A láma köpése szólalt meg elsőként felolvasószínházi formában a WSSz stúdiójában.

''Lenne még élni kedvem!"

Vas Népe, 2011.12.17.

Amint azt sejteni lehetett, csordultig megtelt a WS Színház Krúdy Klubja a 60 éves Balogh József köszöntésére. Az ünnepelt nem lehetett jelen.

Czapkó és Schlanger elment Szombathelyről

nyugat.hu, 2012.01.18.

Új tavaszi premierekről, ezer hiányzó bérletesről is szó esett Jordán Tamás sajátos stand up komedyvel fűszerezett mai sajtótájékoztatóján.

Százszor is a Szupersztárt

Vas Népe, 2012.02.03.

Azt mondja, szinte úszik a fáradtságban meg a boldogságban: Németh Judit többnyire az éjszakába is belenyúló estéken próbál a zenészekkel a WSSz Krúdy Klubjában. Talán -elő-adás február 8-án: bővült a zenekar, bővül-változik a repertoár.

Pezsgővel kísérve kapta meg Szabó Tibor a magyar állampolgárságot

nyugat.hu, 2012. 02.21.

A szombathelyi Weöres Sándor Színház erdélyi származású színészházaspárját Puskás Tivadar polgármester eskette hivatalosan is magyarrá.

Tegnap Móricz unokája is eljött

Vas Népe, 2012.02.23.

Koltai Róbert színművész tegnap sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a WS Színházban tartja Napló-szilánkok című Móricz-estjének országos bemutatóját.

Reménytelenség és gyűlölet

Népszava, 2012. 03.04.

Gyakran nehezen ülnek már az emberek végig egy tragédiát. Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban sem a nagyszínpadon, hanem a kamarateremben adják Az ügynök halálát, ahogy ezt tették most a pesti vendégjátékon, a Nemzetiben is.

Zarándokének - A színház elfoglalása

SZTV, 2012.01.10.

Kiss Mari volt a Műhely vendége. A beszélgetés 03:44-től indul.

Minden, ami a várost érdekli- Interjú Jordán Tamással

Etalon, 2012.03.14.

Jordán Tamás jelenleg a szombathelyi Weöres Sándor Színház direktora. A Kossuth-díjas színművész nem csupán színházat vezet Szombathelyen, a város az otthonává vált.

A Hali-focista, a színésznő és két fütyülő kávégép

nyugat.hu, 2012. 03.22.

Sipos Norbi és Csonka Szilvi prímán megoldották a lehetetlen küldetést: egyazon kávéházi szegleten kedélyesen eldiskuráltak fociról és színházról. De ki kapta a színházi függönnyel díszített focikapus tortát?

A város motorja lehet a színház

Westindex, 2012.08.28.

Megkezdődött a munka a Weöres Sándor Színházban. Az évadnyitó társulati ülésen Jordán Tamás direktor meghatódva köszönte meg a rá szavazók bizalmát. Megígérte, a következő öt évben a város egyik lüktető központja lesz az Akacs Mihály utcai épület.

Teltházas előadás az autistákért

weborvos.hu (MTI), 2012.10.15.

Csaknem teltházzal játszották vasárnap Szombathelyen a Nemsenkilény című előadást, amelynek teljes bevételéből a szombathelyi Esőemberke Alapítványt, valamint a ferencesek által fenntartott gyöngyösi Autista Segítő Központot támogatják.

Nevünk minekünk nincs, mert minek - a Homo Ludens mozgásszínháza

Vaskarika, 2012.11.07.

Örkény István egyperces novelláiból, születésének 100. évfordulójára készített mozgásszínházi produkciót a Homo Ludens a Weöres Sándor Színházzal együttműködve. Az első előadásra november 5-én, a Weöres Sándor Színház stúdiószínpadán került sor.

Kicsi grand art

Vas Népe, 2012.11.19.

Üzenet a színrelépőknek címmel nyílt kiállítás Nógrádi Kiss Magdolna képzőművész ikonjaiból és tusrajzaiból a WSSz emeleti előterében: grand art, kicsiben.

Jordán Tamás Békéscsabán rendez

szinhaz.hu, 2012.12.05.

Zalán Tibor és Huzella Péter Hetvenhét című interaktív mesejátékát viszi színre január 11-én a Békéscsabai Jókai Színház Jordán Tamás Kossuth- és Jászai-díjas színművész, rendező vezetésével. Jordán jó hangulatú, termékeny próbaidőszakot ígér, amely december 2-án, vasárnap az olvasópróbával kezdetét is vette.

Márkus Emília, az örök szombathelyi

Vaskarika, 2012.12.19.

December 17-én a Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében adta közre a Szülőföld Könyvkiadó a Híres szombathelyi nők sorozat legújabb kötetét, amely Márkus Emília életét dolgozza fel. A műsorban volt casting, keveredett a múlt és a jelen, és hallhattuk a színésznő tiszteletére írt Emília-keringőt.

Videóinterjú Jordán Tamással

beol.hu, 2013.01.10.

A színházról, az életéről, saját magáról szóló történetek mellé verseket is becsempészett kedvenc költőitől. Lényegében egy „turmix”-szal kínálta meg a közönséget a hetvenhez közelítő neves színész, rendező.

Miskin: Czukor Balázs

Vas Népe, 2013.01.24.

Dosztojevszkij A félkegyelmű című regényéből rendez előadást a szombathelyi WS Színházban Jeles András, ő jegyzi színpadi változatot is. Premier március elsején.

Jordán 70. szülinapi "mozija"

Duna TV, 2013.01.23.

Jordán Tamás hetvenedik születésnapja alkalmából a Kultikon magazin is készített vele interjút.