Amerikai álom: férfiszakasz

Vas Népe, 2011.11.19.

Szóval amikor Velma a WS Színház nagytermében a tárgyalására készül, fönn már szedelőzködik a tizenkét dühös ember.

Kis versmondás, nagy élmény

Vas Népe, 2011. 11. 28.

A nagy versmondás után itt van a kis versmondás: Jordán Tamás ezekben a hetekben iskoláról iskolára, pontosabban osztályról osztályra jár.

Színházi előadással népszerűsítették a mérnöki életpályát

MiNap Online, 2011.11.30.

Művészi eszközökkel átadott élmények segítségével igyekszik a középiskolás korosztály körében népszerűsíteni a mérnöki-természettudományos pályákat és területeket a regionális innovációs ügynökségek és a Jordán Tamás által vezetett szombathelyi Weöres Sándor Színház.

Nálunk a karácsony nagyon nagy családi ünnep

Vas Népe, 2011.12.24.

Nem kell engem óvni, sőt: terhelni kell és dolgoztatni , mondta Csonka Szilvia 2009. elején, amikor az éppen útnak induló WS Színházban először ültünk le beszélgetni. Most fölragyogó mosollyal kommentálja a szembesítést : munka, terhelés van bőven.

Zarándokének - Jeles András újra Szombathelyen rendezett

szinhaz.hu, 2012.01.25.

Jeles András újra a Weöres Sándor Színházban rendezett, ahol január 20.-án mutatták be Fukazava Hicsiró Zarándokénekéből készült előadását.

Bővül a család: Szabó Tibor és Bálint Éva nyár végére várják második gyermeküket

Vas Népe, 2012.01.28.

Szabó Tibor és Bálint Éva február 21-én állampolgársági esküt tesznek. A nyár végére várják második gyermeküket. Áldott ez az állapot - szó szerint szerint és átvitt értelemben is.

Mérnök-színház

Zalaegerszegi TV, 2012.02.01.

Meghökkentő módon igyekeznek mérnök-hallgatókat toborozni a Nyugat-magyarországi Egyetemre: a szombathelyi Weöres Sándor Színház afféle egyfelvonásos darabban népszerűsíti a műszaki pályát.

Pripacsok

Ellenfény, 2012.02.06.

Ennek a Szentivánéji álomnak a középpontjában nem az átmenet rítusán sikeresen áteső – a felnőttek társadalmába éppen betagozódó – fiatal szerelmesek állnak, hanem az idősebb generációk. Határ-átlépés ez is: előbb ágálni az idő múlása ellen, aztán szépen elfogadni, hogy még annyit se mondtál, „jegybanki alapkamat” – és az ifjúság máris elsuhant.

Vegyenek bérletet!

nyugat.hu, 2012.02.21.

A Weöres Sándor Színház színészeinek tréfás bemutatkozása február 21-én a Farsang Farka elnevezésű hagyományteremtő programon a Fő téren.

Rák Jóska, dán királyfi

SZTV, 2012.03.07.

A rendszerváltás és az elmúlt 20 év tanulságaival szembesíti a nézőt a Weöres Sándor Színház legújabb előadása, amelynek bemutatóját pénteken láthatja a közönség. A budapesti Soós Péter első szombathelyi rendezése Háy János Rák Jóska, dán királyfi című darabja.

Mindent elnyel a mocsok – Rák Jóska a WSSZ-ben

Westindex, 2012.03.13.

A Weöres Sándor Színház tavaszi bérletének első bemutatója Háy János Rák Jóska, dán királyfi című tragikomédiája. Az előadás telitalálat, csak azt nem tudjuk, hogy nevessünk-e vagy sírjunk...-

A Rokonok már a spájzban vannak

nyugat.hu, 2012.03.15.

Nem sodor magával ez az amúgy szövevényes, oknyomozással felérő móriczi panama-sztori… – A szombathelyi színház premierjén jártunk.

A gondolat szabadon száll – a költészet napja a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2012.04.12.

A Weöres Sándor Színházban József Attila Szabad- ötletek jegyzéke című vallomásával ünnepelték a jeles dátumot. Jordán Tamás megjelenítésében hitelesen tárult elénk a költő önmagával és az élettel vívott harca.

Egy igazi válságdráma – Top dogs a Weöres Sándor Színházban

Westindex, 2012.05.12.

Mi történik azokkal a cégvezetőkkel, akiket ilyen-olyan okok miatt elbocsátanak munkahelyükről? Hogyan tudják elkezdeni újra felépíteni életüket gazdasági (és mindenféle) válság idején? És ami még fontosabb kérdés: hogyan lehet egy ennyire aktuális témát ma a színpadon feldolgozni?

Kis nagykutyák

Ellenfény, 2012.05.15.

Urs Widmer 1996-os darabja a szombathelyi Weöres Sándor Színház előadásában a mai világot (világállapotot) modellálja: a valóság helyét a tréning veszi át, az egyetlen cél a túlélés. Tréning az egész világ.

Premier: Marosits József verses kötete, tárlata a Weöres Sándor Színházban

Vas Népe, 2012.06.14.

A költészet és a szobrászat területén is jelentőset alkot Marosits József, akit talán most kezd felfedezni a közönség.

A Játék a kastélyban előkészületei a Weöres Sándor Színházban

Vas Népe, 2012.09.11.

A Molnár Ferenc-életmű egyik legjobbját, a Liliomot már láthatta a közönség a Weöres Sándor Színházban, most a híres külvárosi legenda után tizenhét évvel megírt tökéletes Molnár-vígjáték következik a nagyszínpadon: a Játék a kastélyban.

Miért sötét színűek a nézőtéren az ülések? – kulisszatitkok a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2012.09.16.

(...) Érdeklődésünk nemcsak egy-egy darab megtekintéséig, vagy egy rendezvényen való részvételig terjed, jó lenne minél többet megtudni a háttérről, a kulisszatitkokról is. Erre adott lehetőséget a színház a Kulturális Örökség Napjai programsorozathoz kapcsolódva.

Repülő reflektor

Magyar Narancs, 2012.07.05.

Akkor most elmondom, milyen az a nézőbarát előadás...

Százak mondtak verset a Balaton partján

Napló, 2012.09.28.

Közel hétszáz diák szavalta el közösen József Attila Eszmélet című versét Jordán Tamás vezényletével pénteken az Erzsébet ligetben.