Itt aztán mindenki rokon

frisss.hu, 2012.03.17.

Jordán Tamás rendezésében debütált szerdán Móricz Zsigmond ma is aktuális Rokonok című műve a Nagyszínpadon.

A meghökkentés művészete

Vas Népe, 2012.03.25.

Önálló előadássá nőtte ki magát a mozgás- és hangparódiákra épülő vállalkozás: Kálmánchelyi Zoltán és Vass Szilárd kísérleti szösszenetének bemutatója március 26-án 20 órakor kezdődik a Weöres Sándor Színház stúdiójában.

Az újabb öt évre kinevezett igazgató, Jordán Tamás a jövő évad terveiről

Vas Népe, 2012.06.05.

Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház újabb öt évre kinevezett igazgatója sajtótájékoztatón számolt be a 2012/13-as évad bérletes kínálatáról. Több előadás továbbra is műsoron marad.

Múzsák, álmok, karcok és képzetek

Vaskarika, 2012.06.07.

Kamper Lajos Álomsimogatójával vette kezdetét a szépség-óra, immár harmadszorra nyitotta ki ajtóit a Krúdy Klub a kultúra kedvelőinek. Kiállításmegnyitó és a Miért szép? várta a nagyérdeműt a Weöres Sándor Színházban. Kamper Lajost és a közönséget most is a „kultúr-trió” Jordán Tamás, Mérei Tamás és Oroszy Csaba üdvözölte.

Évadzáró a Weöres Sándor Színházban

Vas Népe, 2012.06.08.

Péntek délután az Akacs 7-ben megtartották az évadzáró társulati ülést, este még játszanak kettőt, aztán a Weöres Sándor Színház társulatának tagjai megkezdik nyári szabadságukat. A kőszínházi évad augusztus 27-én kezdődik.

Látta már a jáki templomot? - Jordán Tamás a potenciális közönséghez fordul

Vas Népe, 2012.06.23.

Jordán Tamásnak, a Weöres Sándor Színház alapító-igazgatójának újabb öt évre bizalmat szavazott a szombathelyi közgyűlés. Néhány nappal a döntés után a Szentivánéji álom tarolt a Pécsi Országos Színházi Találkozón. Ebben a "csillagállásban" beszélgettünk.

Szerencsecsillagok - Színházszerda Eszenyi Enikővel és Jordán Tamással a Café Freiben

Vaskarika, 2012.08.03.

Valódi kuriózummal készült a Café Frei az első augusztusi napon. A Színházszerda rendezvénysorozata két klasszissal köszöntötte a közönségét, Jordán Tamás vendége a Vígszínház igazgatónője, Eszenyi Enikő volt.

Ez itt a Minden Jó Varieté - A színház és a kávézó az idén is folytatja

Vas Népe, 2012.09.23.

Az előrejelzéseknek megfelelően szinte percre pontosan megérkező hidegfront sem vette el a szombathelyi színházrajongók kedvét: az évadnyitó SzínházSzerda-délutánra megint megtelt a Frei Cafe. Elindult az új sorozat, a Blogról blogra.

Sínen van! - Szigorúan ellenőrzött vonatok a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2012.10.06.

Valahogy ez a darab úgy jött, ahogy a vonat szokott menetrendszerűen bepöfékelni a vágányra: gőzzel, füttyel, jelen esetben egy Ivo Krobot nevű kalauzzal, és egy Bohumil Hrabal névre keresztelt mozdonnyal.

Mágus bá' és a pályaválasztás

Zalai Hírlap, 2012.11.08.

Jancsi fiam, mi akarsz lenni? - Semmi. Naplopó. - Az is valami... - Jordán Tamás, mint Merlin varázsló (Mágus bá') és tanítványa, Jancsi párbeszéde tréfásan hangzik, de létfontosságú élethelyzetet feszeget.

Öltöny & páncél - Don Quijote vezetésével az új évbe

Vas Népe, 2013.01.03.

A Weöres Sándor Színház az év utolsó napjára Cervantest küldte bátorításul: az Akacs 7-ben Don Quijote vezetett át minket az új évbe.

Hetvenhét – Jordán Tamást kérdeztük

promenad.hu, 2013.01.14.

"Változik a világ, változik a közönség, a színház kénytelen új utakat keresni. Ennek egyik módja, hogy bevonjuk a gyerekeket a játékba. Az, hogy belecsöppennek az előadásba, mozgósítja őket és érdekesebbé teszi számukra az előadást. Nem kötelező, de ha megtesszük – és indokoltan tesszük meg –, akkor nagyon izgalmas lehet.

Jordán Tamás Bessenyei-díjat kapott

Mandiner, 2013.01.22.

Jordán Tamás és a Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségi zenekara kapta idén a Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

Keserédes mélyinterjú

Vaskarika, 2013.02.22.

Február 20-án Budai Dávid kérdezte a blog aktuális gazdáját, Kelemen Zoltánt, az előző heti bejegyzések íróját, a Weöres Sándor Színház színművészét a Cafe Frei pódiumán. Komoly, mély gondolatokat tartalmazó beszélgetés volt, elmélkedéssel, igaz történetekkel.