Élő zene és tánc

A Homo Ludens Zenés Színpad előadása

Kapcsolatok címmel a Homo Ludens Zenés Színpad mozgásszínházi darabot adott elő hétfőn a színházteremben. A produkció a Homo Ludens Zenés Színpad és A TRIÓ közös előadása.

Videóklipet forgattunk

Szombathelyen forgatta legújabb videóklipjét a ShakuEcho együttes. A munkában részt vett a két zenekari tag - Horgas Ádám és Botos Éva -, de itt volt Szabó Győző és Pokorny Lia is. A közönség élvezte a forgatást.

A Hemo

A Hemo épületét 1988. szeptember 23-án adták át hivatalosan. A helyi laktanyához tartozott, 2000-től az ország helyőrségi klubjait tömörítő Honvédelmi Minisztérium Kulturális Szolgáltató Kht-hoz került.

A tárlatvezető Jordán Tamás volt

A Weöres Sándor Színház 2008/2009-es évadjának fotóiból és grafikai munkáiból nyílt kiállítás az aulában. A látogató a Színésztársalgó című műsor videóiból is láthatott válogatást.

Szezonnyitó a büki golfpályán

A Weöres Sándor Színház csapata is jelen volt hétvégén a 18. szezonnyitó eseményen a büki golfpályán. A színészek, a ház dolgozói tanulták az alapütést, utaztak a népszerű golfautóval, barátkoztak a média munkatársaival.

Cseresznyéskert

Az emberek idejük nagy részét evéssel, ivással, nők vagy férfiak utáni hajkurászással és ostoba fecsegéssel töltik. Ezért ezt kell bemutatni a színpadon...

A színház fény- és hangtechnikája

A Weöres Sándor Színház technikai hátterének kialakításakor az volt a legfontosabb szempont, hogy hosszú távon színvonalas működést biztosítsanak az eszközök: nem a mennyiség, hanem a minőség számított. A termékek világhírű cégektől származnak.

Teltház a Cseresznyéskert főpróbáján

Április 3-án Csehov Cseresznyéskertjét láthatja közönség. A nyilvános főpróbán teltház előtt játszott a társulat, az előadást siker fogadta. A századforduló idején játszódó darab ma is aktuális.

„Pá, kis aranyom pá…”

„Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém” - Rejtő, Heltai, Karinthy jeleneteit, Zerkovitz és Eisemann legismertebb dalait kaphatta a közönség egy jó vacsora mellé a Cabaret A’la Carte előadásán. Fotóink a főpróbán és a premieren készültek.

Cabaret A' la Carte

A Weöres Sándor Színház közelgő bemutatója egy már jól bevált kísérlet meghonosítására törekszik: olyan estét ígér, ahol a klasszikus kabaréművészet, és a gasztronómia együtt, egymást kiegészítve varázsolja el a közönséget.

Eső, szabadság, Nemzeti Dal

Évek óta nem látogattak ki ennyien a városi megemlékezésre. A mostani - esős - vasárnap más volt: többszázan követték, és élték át a "forradalmat" a belvárosban. A Kelemen Zoltán rendezésében megvalósult szabadtéri játék óriási sikert aratott.

Szombaton premier

Március 21-én este 20 órakor a századforduló miliőjébe kalandozhat a Weöres Sándor Színházba látogató: a Cabaret A'la Carte előadásán gasztronómiai és kulturális élményt kap egyszerre a vendég.

Bemutatkoztak a növendékek

A Weöres Sándor Színház stúdiósai szombaton adták elő Arisztophanész-Hamvai-Nádasdy-Horgas táncos, zenés musicaljét, a Lüzisztratét. A premier remekül sikerült.

Sikert arattak Mackó és társai

Megtöltötték a gyerekek vasárnap délután a színház auláját: a Mackó kalandjai című darabhoz kiírt rajzpályázat eredményhirdetésére érkeztek a csöppségek.

Szókratész védőbeszéde

Jordán Tamás elsősorban azokhoz kíván szólni, akik középiskolásként találkoznak ezzel az anyaggal, s mivel kötelező olvasmány, esetleg idegenkednek tőle.

Mackó kalandjai

Ezt a mesét valamennyien ismerjük. Egy mackóról szól, akit a szívünk mélyén mindannyian szeretünk, még akkor is, ha nem emlegetjük túl gyakran.

Szerelmes Balázs

Képzelj el egy embert, aki nyolc éve nem megy ki a lakásából. Képernyők közt él, látszólag részt vesz az életben, egy óriás telefonkijelző segítségével.

Érzelmek táncba injektálva

Szerelem, szenvedély, fájdalom és gyűlölet. Mindez tánccal mesélve. No, meg teltház.

A Hali nyerte a vetélkedőt

Farsangi vetélkedőnket a halisok nyerték, az igazgató búcsúzik színészeitől?

Fergeteges Westend-buli

Péntek éjjel a Westend Blues zenéjére rophatták a vendégek a Thea-tér programján. Sokan az együttes miatt érkeztek, többen a 9700 előadása után látogattak el a klubba...