Egy elveszett világ képei

Vas Népe, 2013.11.19.

A zsidóság II. világháború előtti történetét bemutató kiállítás látható a Weöres Sándor Színház előterében. A Történetek egy családi albumból című anyag betekintést enged abba a 220 interjúba, melyeknek alanyai a Kárpát-medencében élő, magyar ajkú zsidók voltak.

Kőszívű TV a színházban

SZTV, 2013.11.18.

Jókai Mór kötelező olvasmányként ismert regénye: A kőszívű ember fiai elevenedett meg a Weöres Sándor Színházban. Az előadás 7. osztályos diákoknak szól. Könnyedebb nyelvezete és a rendhagyó színpadi elemek segítségével szeretnék az iskolásokkal megkedveltetni a művet.

Önök feladnák A kőszívűt kötelezőnek? És színházi beavatásnak?

Nyugat, 2013.11.18.

Megvan az, hogy teltháznyi kiskamasz Szombathelyen könnyesre röhögi a fejét Jókain, és A kőszívű ember fiain? Tényleg, ha Önökön múlna, mit adnának fel a hetedikeseknek kötelezőnek? Hétfő délután a WSSZ beavató színházában jártunk.

"A körön kívüliek szabadok" - villáminterjú Kiss Marival

Színház.hu, 2013.11.15.

A szombathelyi színház alapítója és társulati tagja, közel 40 éve van a pályán - Kiss Marit 5 éve nem lehetett budapesti színpadon látni, most a Gólem Színház új darabjában, a Mamelosn-ban alakítja Lin szerepét.

Tolerancia fesztivál első ízben Magyarországon, Szombathelyen

Vas Népe, 2013.11.15.

Első alkalommal rendeztek Magyarországon Tolerancia Fesztivált, amelynek ötlete a Not in our Town!, vagyis a Mi városunkban: soha! mozgalomból indult ki.

Szereti a koszos, kis kocsmákat

SZTV, 2013.11.15.

Varga Dóra táncosnak készült, aztán a színészi pálya mellett döntött. Imád főzni, egy ideje a paleo módszer szerint étkezik. Részletek a Szombathelyi Televízió Hétvége magazinjában (02.10-től).

Útközben – Szabó Tibor András önéletmeséi

Vaskarika, 2013.11.15.

A tavaszi előadásokat követően múlt pénteken ismét nagy sikert könyvelhetett el Szabó Tibor András önálló estje. A Weöres Sándor Színház kiváló színművésze Útközben című dalestjével ez alkalommal is sokaknak nyújtott lélekemelő órákat.

Merlin ismét a színpadra varázsolta a szakmákat

Kanizsa Újság, 2013.11.11.

A Nagykanizsa és Térsége TISZK a „Merre visz az út?” projekt keretében idén is megteremtette annak a feltételét, hogy ellátogathasson városunkba a tavaly nagy sikert aratott Szakmák Színháza Jordán Tamás rendezésében.

Godot már a spájzban van

Vas Népe, 2013.11.10.

Jön a dux, jön a dux, jön a dux. Vagy mégsem. A Császárok-napja sorozat azon programok egyike a Weöres Sándor Színházban, amelyek egyrészt megmutatják, mi mindenre jó a színház, másrészt rendes mézesmadzagként szolgálnak a tekintetes és magasságos közönség becsalogatására.

Hanem kép lesz belőle

Vas Népe, 2013.11.10.

Horváth János festőművész azok közé az emberek közé tartozik, akiknek egyszerűen jó a közelükben lenni. Legutóbb a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubjában tölthetett el vele egy estét a közönség.

Motor, spinning, takarítás

Szombathelyi TV, 2013.11.08.

Ha egy apró termetű Szöszi fehér motoron száguld a városban, akkor az csakis Csonka Szilvia lehet, aki mostanában spiningre jár, és szeret takarítani. Többek között erről is szó esett a Hétvége magazin Színészportréjában (02.15-től).

„Nem látott még radiátort?” - Színházszerda Koltai Róberttel és Kertész Péterrel

Vaskarika, 2013.11.07.

A Színházszerda november 6-i előadásán Trokán Péter kérdezte Füst Milán: Máli néni című előadásának rendezőjét, Koltai Róbertet, valamint Kertész Péter vendégművészt.

Angyali energiák - Kövi Szabolcs lemezbemutató koncertje a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2013.11.06.

Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalok. Milyen lehet az életük, milyenek lehetnek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk?

Holdbeli Csónakos, plusz

Vas Népe, 2013.10.29.

Ahogy szokta: díjátadó gálával ünnepelte meg hatodik születésnapját a Weöres Sándor Színház. Most akkor hogy is van ez a születésnap?

Bajomi Nagy György és Kiss Zoltán már a Holdban csónakázik

Nyugat, 2013.10.28.

A Weöres Sándor Színház gálaesttel ünnepelte hatodik születésnapját. Átadták a Holdbéli csónakos-díjakat is. Az Opel különdíját Balogh János színművész és Kiss János világosító vehette át.

Díjátadóval és gálával ünnepelt a hatéves a Weöres Sándor Színház

Alon, 2013.10.27.

Másfél órás gálával fújták el a gyertyákat a Weöres Sándor Színház a képzeletbeli tortájáról. Idén már hatot. Az ünneplés most sem maradt el: műsorral szülinapozott a teátrum és annak támogatói.

Bajomi Nagy György és Kiss Zoltán kapta a Holdbeli csónakos-díjat

MTI, 2013.10.27.

Bajomi Nagy György, a Weöres Sándor Színház színésze és Kiss Zoltán, a színház világosítója kapta idén a Holdbeli csónakos-díjat, amelyet a teátrum hatodik születésnapja alkalmából rendezett gálán adtak át vasárnap.

Holdbeli csónakosok

Vas Népe, 2013.10.27.

Vasárnap ünnepelte hatodik születésnapját a WSSz. A Holdbeli csónakos-díjakat harmadszor, az Opel-különdíjakat először adták át.

Elindult a (P)Art Klub

SZTV, 2013.10.22.

A (P)Art Klub szeptemberben mutatkozott be a Krúdy Klubban, akkor Filó-Art: Az éjszaka zenéje szólalt meg. A második esten Csendes tűz címmel az Upanisadjazz Ensemble koncertezik. - erről beszélt dr. Kiss Tamás, az együttes alapítója a Műhelyben. (21.35-től)

Nélkülük nem lenne karnevál

Vas Népe, 2013.10.24.

Újraindult Burkon László „Szóról szóra” című sorozata a Weöres Sándor Színházban, az előző részekkel együtt ez volt a 21. alkalom. A vendégek ezúttal Mentes Vilmos és Szommer Ildikó voltak, a Drummoló dobcsoport szerepeltetésén kívül is meglepetéssel.