5 ok, amiért rákattantunk erre az erotikus, szerelmekkel átszőtt színházra, az Ahogy tetszikre

Nyugat, 2016.10.15.

Ennél többet Shakespeare darabtól nem is várhatunk. Érvek és képek az évad egyik legmozgalmasabb, legszenvedélyesebb szombathelyi bemutatójáról.

Átadták a Holdbeli csónakos-díjakat

Színház.hu, 2016.10.15.

A 2015/2016-os évad Holdbeli csónakos díját Endrődy Krisztián színész és M. Kapornaki Rita rendezőasszisztens kapta. A különdíjat Jámbor Nándor színész és Móri Csaba rendezőasszisztens és koreográfus-asszisztens érdemelte ki.

Ők az új Holdbeli csónakosok

MTI, 2016.10.15.

Endrődy Krisztián színész és M. Kapornaki Rita rendezőasszisztens kapta idén a szombathelyi Weöres Sándor Színház szenátusa által alapított Holdbeli csónakos-díjat.

A szerelem minden korban szerelem marad

Vaskarika, 2016.10.15.

Ármánykodás, kegyetlenség, szabadságvágy, szerelem, félreértés, egymásra találás egyaránt megtalálható William Shakespeare: Ahogy tetszik című vígjátékában.

Shakespeare-i bujaság és szerelem, kinek, ahogy tetszik…

Frisss.hu, 2016.10.15.

Shakespeare elég kortalan ahhoz, hogy minden aktuális legyen, Horgas Ádám, rendező pedig szépen hozzá tudott tenni ehhez az irodalmi remekhez egy kis szombathelyi bravúrt.

Shakespeare a szombathelyi színpadon

Szombathelyi7, 2016.10.14.

Egy nagy klasszikus, új köntösben, rendhagyó felfogásban - ez a szombathelyi Weöres Sándor Színház legújabb bemutatója, amelyben Shakespeare Ahogy tetszik című romantikus vígjátékát viszi színre a társulat.

Ilyen lesz az Ahogy tetszik a Weöres Sándor Színház előadásában

Vaskarika, 2016.10.14.

Shakespeare mindent tud a játékról, a játékos ember természetéről. Az Ahogy tetszik szereplői is valami mást játszanak, mint akik valójában, és a magukra vett másságban alakítják igazi valójukat. Rendező: Horgas Ádám.

Ahogy tetszik - a Shakespeare-klasszikusnak már a címe is kíváncsiságot ébreszt

SZTV, 2016.10.13.

Most egy olyan feldolgozás született, amely erre a felfokozott érdeklődésre bőven rászolgál. Látványos díszlet, hatásos zene és videó, izgalmas szöveg jellemzi Horgas Ádám rendezését.

Ne féljünk az állásinterjútól, vagy mégis?

Vaskarika, 2016.10.12.

Négy jelentkező a végső megmérettetésen, egy multinacionális cég kereskedelmi igazgatói állására jelentkeztek. A szokásos interjú helyett Dr. Grönholm tesztjein kell megfelelniük. Vajon képesek rá?

A Grönholm-módszer

Tollal.hu, 2016.10.11.

Érdemes rászánni egy estét erre a „komédiára", mely mesterien játszik az érzelmeinkkel, az idegeinkkel, késztet bennünket együttgondolkodásra a szereplőkkel, buzdít a játékban való részvételre.

Csúcsmenedzserek üvegkalitkában: emberkísérlet zajlik Jordán Tamás igazgatói irodájában

Nyugat, 2016.10.11.

Aki szereti a szabadulós játékokat, kíváncsi arra, hogyan áll helyt négy vezető egy különleges felvételin a világ egyik legnagyobb multijánál, az ki ne hagyja A Grönholm-módszert!

Rendhagyó előadás a Weöres Sándor Színházban

SZTV, 2016.10.10.

Hírhedtek a multinacionális cégek állásinterjú-módszerei, és egy kortárs spanyol szerző színdarabja témáját is meglátta az etikátlan eljárásokban. A megfigyelt és egymásnak eső jelentkezők történetét most a Weöres Sándor Színházban állítják színpadra.

Pintér Viktória: Családi pszichózis

Kútszélistílus, 2016.10.08.

Kemény társadalmi vallomás, egy mikro közegbe vetítve. A szombathelyi Weöres Sándor Színházban, Zsótér Sándor rendezésében újra elszabadultak az árnyak.

Ahogy tetszik - a próbafolyamat

M5, 2016.10.08.

William Shakespeare: Ahogy tetszik című előadáshoz készített beharangozó bejátszást az M5: Hartai Petra alakítja Rozalindát, ő mesélt a próbafolyamatról, a darabról (32.55-től).

Asszonygyilkost játszik új szombathelyi rendezésében Koltai Róbert

Nyugat, 2016.10.06.

Éjszaka van, egy vonat étkezőkocsijában a börtönből frissen szabadult férfi megosztja egy titokzatos nővel, miként szúrta le feleségét – ez Koltai Róbert legújabb rendezése, a Végállomás.

Tolsztoj és Koltai Róbert – Végállomás

F21, 2016.10.06.

A Transzszibériai vasút bársonybútoros, zakatoló vonatfülkéjébe csöppenünk 2016. október 5-én a Weöres Sándor Színház Stúdiószínpadán, pont azon a napon, amikor még az internet is a Transzszibériai vasút befejezésének századik évfordulóját ünnepli.

A szabadság bennünk lakik - Zsótér Sándor Ibsen-rendezése

Teremtuccse, 2016.10.05.

Olyan nincs, hogy ne lenne valamiféle mozgásterünk. Belső késztetéseink s képességeink szerint ilyen-olyan mezsgyén egyensúlyozhatunk. És közben haladhatunk. A szabadság bennünk lakik.

Emésztő szenvedély váratlan fordulattal - Végállomás

Vaskarika, 2016.10.05.

Mit tehet egy férfi, ha a féltékenység marcangolja? És miért önti ki a lelkét éjszaka a vonaton egy idegen hölgynek? B. Török Fruzsina egyrészes krimije Bálint Éva és Koltai Róbert főszereplésével a Stúdiószínpadon látható.

Végállomás a színházban

SZTV, 2016.10.04.

A Weöres Sándor Színház idei évadának második bemutatójára készül: a Végállomás című egyfelvonásos krimit szerdán este láthatja először a nagyközönség a Stúdiószínpadon.

Csapdákat állít a fénynek

Vas Népe, 2016.10.05.

Roncsolások, különleges vizuális hatások kinn és benn: a WS Színház Baráth Noémi Roncsolások című kiállítását ajánlja a közönségnek, a Kísértetek előterében. Egy jó előadás mindig határátlépés. A fiatal fotós is átlép most egy határt.