ugrás a tartalomra

Érezd Szombathelyt - csatlakozott színházunk is

2022. május 10.
A teljesség felé összművészeti fesztivállal csatlakozott színházunk az Érezd Szombathelyt programsorozathoz. A május 27-29. közötti helyi értékeket felvonultató rendezvény éke a Holdbeli csónakos díjátadó gála lesz. A sorozat sajtótájékoztatóján a karneválszínházi előadásról is szó esett.

Az Érezd Szombathelyt! 2022-es programjairól tartottak sajtótájékoztatót a szervezők a Történelmi Témaparkban május 9-én. Az esményen részt vett dr. Nemény András, Szombathely MJV polgármestere, Horváth Soma alpolgármester, Grünwald Stefánia, a Savaria Turizmus NKft. ügyvezetője, Horváth Zoltán, az AGORA Savaria Kulturális és Médiaközpont NKft. ügyvezető igazgatója és Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház igazgatója, . Elhangzott: idén május 20. és szeptember 30. között 24 helyszínen 82 program várja a kultúrakedvelő közönséget az Érezd Szombathelyt! programsorozat keretein belül.

Érezd Szombathelyt - sajtótájékoztató a Történelmi Témaparkban / Bonyhádi Zoltán

2022-ben a rendezvények megvalósításáért 10, többségében az önkormányzat fenntartásában működő szervezet tevékenykedik, akik a programok összehangolásával ismét szinte minden hétvégére tartalmas és minőségi kikapcsolódást kínálnak.

Színházunk is csatlakozott az Érezd Szombathelyt! rendezvényhez A teljesség felé összművészeti fesztivállal.

Szabó Tibor igazgató a sajtótájékoztatón ismertette a programokat és a karneválszínházi előadásról is szót ejtett.


Az Érezd Szombathelyt! részletes program itt érhető el! A Weöres Sándor Színház rendezvénysorozata itt olvasható.