ugrás a tartalomra

Keli 50!

2022. május 12.
Kelemen Zoltán, Keli 50 éves lett. Alapítás óta tagja a társulatnak a szombathelyi születési színész, akit kedvenc csapata mezével leptünk meg.
Keli 50 - Falco mez / wssz
Szombathelyen született Kelemen Zoltán, itt is végezte iskoláit. 1992-ben Budapesten járt színiiskolába, majd a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban stúdiós lett. 2001-től a győri színház társulatának tagja. 2008 óta a Weöres Sándor Színház színésze, emellett 2001 óta a Savaria Történelmi Karnevál egyik legnépszerűbb előadásának, a Rabszolgavásárnak volt írója és rendezője. 2005-ben saját novelláskötete jelent meg Korkórkörtérkép címmel.

 A 2021-2022-es évadban a Szerelem című Barta Lajos műben (Rendezte: Nagy Cili) játszott figura, Id.Biky volt az 50. hivatalos szerepe Szombathelyen a Weöres Sándor Színházban a 2008-as kezdetek óta. Négy rendezés, két önálló-est, egy gálaest lebonyolítása fűződik a nevéhez.
Keli 50 - Falco mez / wssz

Kelemen Zoli, Keli nagy Falco szurkoló, több mint két évtizede látogatja a szombathelyi kosárlabdacsapat mérkőzéseit. A középszakasz zárótalálkozóján, a Falco- Szolnok (89:74) mérkőzés előtt egy Keli 50 feliratú mezzel leptük meg a Falco KC Szombathellyel közösen, melyet Váradi Benedek csapatkapitány adott át neki. Kedves Keli! Isten éltessen sokáig! Legyen mindig telt ház!
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.