ugrás a tartalomra

Vasárnap is lesz karneválszínházi előadás

2022. augusztus 23.
Amennyiben az időjárás engedi a Savaria Történelmi Karnevál zárónapján, augusztus 28-án is lesz karneválszínházi előadás a Megyeháza udvarán.

Óriási érdeklődés övezi az idei karneválszínházi előadást: Stehpen Sachs Valódi hamisítvány című darabját, Hernádi Judit és Kern András szereplésével. A jegyek rekordgyorsasággal elfogytak és a közönségszervezőink egy hosszú várólistán rögzítették a további jegyigényeket.

Nézőink kérését maximálisan szem előtt tartva színházunk vezetősége az alkotókkal egyeztetve úgy határozott, beiktatunk egy új időpontot a karneválszínházi menetrendbe, és a Valódi hamisítványt augusztus 28-án, vasárnap 15.00 órától is műsorra tűzzük. 

Valódi hamisítvány - 2022. 08. 28.  15.00, Megyeháza udvara

Ezt az új előadásidőpontot a következő feltételekkel tudjuk megtartani:

Mivel ez az új időpont a szombati előadás esőnapja, a vasárnapi előadást csak abban az esetben tudjuk megtartani, ha a szombati előadás rendben lemegy és nem kell a szombati előadáson esőnapot hirdetnünk.  Amennyiben vasárnap esik az eső, -mivel az új időpontnak nincs esőnapja-, szintén nem tudjuk megtartani az előadást. Mindkét kedvezőtlen időjárási helyzet esetén a megvásárolt jegyeket a vásárlás helyén 2022. augusztus 29 és szeptember 7. között visszaváltjuk. 

Jegyeket online és Közönségszolgálati- és Jegyirodánkban lehet váltani a készlet erejéig. 

 A Megyeháza mellett a Levéltár info pultjában vehetők át a befoglalt, de még át nem vett karneválszínházi jegyek az előadások megkezdése előtt 1 órával. Fizetés kizárólag készpénzben! 
  ----------------------------------------------------------------------------------

Karneválszínházi szabályzat!

 

Amennyiben az előadások kezdési időpontjában az időjárás nem teszi lehetővé az előadások megkezdését, akkor a kezdéssel legfeljebb 60 percet várunk. Amennyiben az előadásokat várhatóan 60 perc elteltével sem lehet elkezdeni, úgy az előadás elmarad. Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Az esőnap dátuma a jegyen is olvasható. A megvásárolt jegyeket nem váltjuk vissza.

Amennyiben az elmaradt előadást rossz idő miatt az esőnapon sem tudjuk megtartani, a jegyeket visszaváltjuk az előadást követő 8 munkanapon belül a színház jegyirodájában nyitvatartási időben.

Amennyiben az előadást a kezdetétől számított 45 percen belül az időjárás miatt félbe kell szakítanunk, 15 perc várakozás után az előadás folytatásáról, vagy az esőnapra halasztásáról döntünk. A döntésről a helyszínen adunk tájékoztatást.

Amennyiben az előadás több, mint fele időtartamának (45 perc) eltelte után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

A kijelölt esőnapon is elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség, azok az előadást követő nyolc munkanapon belül a színház jegyirodájában, nyitvatartási időben válthatók vissza.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza