ugrás a tartalomra

Márton napi akció

2022. november 2.
A Sirály előadásunk 2022. november 11-én, Márton napon, féláron tekinthető meg a Nagyszínpadon.
Márton napi akciót hirdet színházunk!

2022. november 11-én, 19.00 órakor a Nagyszínpadon kezdődő Sirály előadásunkra minden jegytípusra 50%-os akciót hirdetünk.
-Online jegyvásárlásnál az ülőhely kiválasztása után a kosárra kattintva a Kedvezmények rovatban kell kiválasztani a Szent Márton napi akciót, így a felnőtt 2000 Ft, a nyugdíjas 1450 Ft, a diákjegy 1000 Ft a november 11-ei előadásra! Online jegyvásárlás itt!

A Szent Márton napi akciós jegy megvásárolható személyesen is Közönségszolgálati-és Jegyirodánkban!( Király utca 11.)
Szeretettel várjuk kedves nézőinket

Anton Pavlovics Csehov: Sirály

Sirály plakát fotó: Bonyhádi Károly

-színmű-
Fordította: Morcsányi Géza- Radnai Annamária

Csehov egyik legszemélyesebb darabja egyszerre beszél színházról és szerelemről. Írásról és szenvedésről. Horgászatról és megbánásról. Generációs szakadékokról és türelmetlen dühről. A visszavonhatatlan dolgokról, amelyeknek következményei vannak, hiába söpörnék a fiókba befejezetlen novellavázlatként. Egymás mellé állít egy már befutott és egy kezdő színésznőt, egy orvost, egy írót, egy tanárt, egy rendezőt: férfiakat és nőket, fiatalokat és idősebbeket, hogy megfigyelhessük, ahogyan újra és újra rontanak és remélnek mégis. A végén azonban az élet is csak egy lottó játékká egyszerűsödik: unalmas – de ha megszoktad, elmegy. Már csak az az egyetlen kérdés, hogy velünk vagy mellettünk. És ezt a kérdést csak az meri feltenni, aki képes kilépni belőle.


Rendező: Widder Kristóf

Szereplők: Németh Judit Major Erik Szerémi Zoltán Mari Dorottya Orosz Róbert Bálint Éva Herman Flóra Antal D. Csaba Horváth Ákos Kelemen Zoltán

Olvasópróba 2022. március 23., 11.00-15.00 Nagyszínpad
Bemutató: 2022. szeptember 23., Nagyszínpad

⁕ A Weöres Sándor Színház mindennemű változtatás jogát fenntarja.