ugrás a tartalomra

Színházi élmény ajándékba!

2022. november 14.
A Weöres Sándor Színház ajándékutalványai mostantól tetszés szerinti összegben egyszerűen, online megvásárolhatók és beválthatók.

Az ajándékozás nem mindig egyszerű dolog, még akkor sem, ha a szeretteinkről van szó, pláne, ha munkatársak, céges partnerek számára próbálunk különlegeset és egyedit választani, vagy ha méltó ajándékot szeretnénk adni hálánk kifejezésére pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak, barátoknak.

 

Egyszerű és gyors, exkluzív megoldást kínál a színházi ajándékutalvány!

A Weöres Sándor Színház ajándékkártyája ugyanis mostantól online is megvásárolható és online jegyvásárlásnál is beváltható.  Ebben a formában azért is kitűnő választás, mert a megajándékozott saját ízlése szerint egyszerűen, azonnal választhat és foglalhat jegyet a műsoron lévő előadásaink közül!

 

Ajándékkártya vásárlás online:   https://wssz.jegy.hu/gift


1000 Ft-os, 5000-Ft-os és 10.000 Ft-os címletekből lehet kiválasztani az általunk meghatározott összeget, amit a színházi ajándékkártyára szeretnénk tenni. (például 8000 Ft értékben 3x 1000 Ft és 1x 5000 Ft választható ki a rendszerben) Ha az online ajándékkártya vásárlás megtörténik, akkor e-mailben kapunk egy visszaigazoló ajándékkártya levelet, amelyen a vonalkód(ok) alatti számok használhatók fel az online jegybeváltásra.

Ajándékkártya beváltása jegyvásárlásnál:  https://wssz.jegy.hu/

Az általunk választott előadásnál az ülőhelyek kiválasztása után a kosárba tételt követően, az Ajándékutalvány felhasználása dobozba kell beírni az ajándékutalvány kódját. (a vonalkód alatt található) Ha több címletben kaptuk a kódokat, akkor egymás után több is felhasználható, a rendszer automatikusan mutatja a fentmaradó összeget.

Amennyiben a jegy ára magasabb összeg, mint az ajándékutalványon lévő, úgy lehetőség van bankkártyás fizetéssel kipótolni.

További információ:

  • Az ajándékutalvány a pillanatnyilag rendelkezésre álló jegyekre váltható be.
  • Az ajándékutalvány automatikus belépésre nem jogosít.
  • Beváltási időszak: Egy évre szól a vásárlás napjától számítva.
  • Az ajándékutalvány átruházható, de nem visszaváltható.
  • Az adatok megőrzésének ideje 18 hónap.

 

 

A Weöres Sándor Színház Közönségszolgálati- és Jegypénztárában személyesen papíralapú díszborítékban is megvásárolhatók a színházi ajándékkártyák!

 

Kapcsolat:
Közönségszolgálati és Jegyiroda:

Szombathely, Király u. 11.
+36 94 318 738