ugrás a tartalomra

Weöres versjáték

premier: 2023. április 17.
Hat oktatási intézmény, nyolc költészet napi produkciója mutatkozik be április 17-én színházunk Nagyszínpadán.

WEÖRES VERSJÁTÉK

színházi játék

Színházunk JátsszMa Színházpedagógiai Műhelye ezúttal az óvodás és általános iskolás korosztálynak hirdetett színházi játékot: a résztvevő csoportok a költészet napjához kapcsolódóan névadónk verseit adják elő a Nagyszínpadon a Weöres versjáték című rendezvényünkön. 

Felhívásunkra a kis – és nagydiákok felkészítőtanáraikkal a 110 évvel ezelőtt született Weöres Sándor verseiből válogattak.  Izgalmas műsorszámokkal érkeznek: minden bemutatkozó csoport a maga elképzelése szerint dolgozta fel a költeményeket. A fantáziadús produkciókat április 17-én 17.00 órai kezdettel nézhetik meg az érdeklődők. 

A műsorban fellépnek: a Margaréta Óvoda nagycsoportosai, a Reményik iskola 1. osztályosai, a Reményik alapfokú művészeti iskola kortárstánc csoportjai, a Zrínyi Ilona iskola színjátszói, a Paragvári utcai iskola 7. osztályosai, a Perintparti Szó-Fogadó Waldorf Általános Iskola 8. osztályosai, az Apáczai Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 8. évfolyama
Felkészítő pedagógusok: Borbás Noémi, Szabó-Ambrus Eszter, Ziskóné Bődi Anett, Csonkáné Léránt Andrea, Szecsődi Tímea,  Nikolai Jacsev, Sümeghyné Buús Andrea.

Jegyár 1500,- Ft