ugrás a tartalomra

Barcelona Flamenco Ballet: LUXURIA

premier: 2023. június 22.
A 10. Színházi Olimpia programjaként érkezik Spanyolországból egy fergeteges színházi formáció, a Barcelona Flamenco Ballet, LUXURIA című előadásával.

BARCELONA FLAMENCO BALLET: LUXURIA

flamenco est

90 perc, 1 felvonás

A Flamenco Reborn című világsikerű produkciót is jegyző David Gutiérrez koreográfus vezetése alatt készült, Luxurîa című vadonatúj flamenco-show meghökkentő és lenyűgöző élményt ígér a nézőknek, akik garantáltan sokáig nem felejtik majd el a látottakat. Luxurîában minden van, szexbotránytól a mélységes döbbenetig – az előadás ugyanakkor a hagyományos és kortárs flamenco tánc innovatív kombinációját nyújtja, aminek köszönhetően kétségkívül az utóbbi évek egyik leglátványosabb színpadi produkciójának számít.
LUXURIA / Belen Codina

Az előadás cselekményének központjában egy férfi, egy sikeres művész áll, aki ellenállhatatlanul vonzó a hölgyek számára. Azonban amikor élete nagy szerelmével találkozik, ráébred, hogy semmi nem olyan egyszerű, amilyennek látszik. David Gutierrez 2017-ben hozta létre a Barcelona Flamenco Ballet társulatot. Első előadásuk, a „Flamenco Reborn” egy csapásra tette híressé az alkotót és művészeit Spanyolország szerte.

Írta és rendezte: David Gutiérrez Koreográfus: David Gutiérrez & Paula Reyes

10. Színházi Olimpia