ugrás a tartalomra

A HírTv-n látható a Legyetek szeretettel!

2023. április 24.
Április 24-től mutatja be a Legyetek szeretettel című, Brenner János életét feldolgozó filmsorozatot a HírTv. A 8 részes sorozatban társulatunk nagy része szerepet kapott.
-Nagyon erős magyar gyártású filmsorozat született, megható a film, a történet és a hiteles alakítások miatt is! - nyilatkozta a szentgotthárdi díszbemutatót követően Kelemen Zoltán színészünk, aki Prazsák Mihályt, az egyházügyi hivatal vezetőjét, gúnynevén a bajszos püspököt alakítja a 2022-ben Szentgotthárdon és környékén forgatott filmben.
 
Kelemen Zoltán színészünk Prazsák Mihály püspököt alakítja. Brenner filmforgatás (temetés) / Mészáros Zsolt
A WEÖRES SÁNDOR SZÍNHÁZ csaknem teljes társulata szerepel a Szilágyi Andor rendezte televíziós játékfilm sorozatban, a főszerepet a forgatás idején még a társulatunkat erősítő Jámbor Nándor kapta meg, aki elképesztő hasonlóságot mutat Boldog Brenner János magyar elsőfogadalmas ciszterci szerzetes, Rábakethelyi káplán, az 1956-os forradalmat követő egyházüldözés vértanújával. A film érdekessége, hogy a történetvezetés nem lineáris, a mai kor “gyermeke", egy youtuber fűzi össze a film egyes szálait.


Boldog Brenner Jánost Jámbor Nándor alakítja
A filmben játszik Szerémi Zoltán, Gyulai Zékány István, Kelemen Zoltán, Balogh János, Orosz Róbert, Németh Judit, Bálint Éva, Szabó Róbert Endre, Róbert Gábor, Szabó Tibor, Keller-Dénes Emőke, Sipos László Márk, Antal D. Csaba, Horváth Ákos, Csonka Szilvia, Hajdu Péter István, valamint Németh Gyöngyi és Keller Dániel is feltűnik a sorozatban!


Brenner film forgatás (temetés) / Mészáros Zsolt
Az alábbi képen megtalálhatók a Legyetek szeretettel sorozat vetítési időpontjai a HírTv csatornáján. 


Legyetek szeretettel vetítés időpontok