ugrás a tartalomra

Holdbeli csónakos díjátadó gála 2023.

premier: 2023. június 24.
A legrangosabb szakmai elismeréseit gálaműsor keretében hirdeti ki színházunk 2023-ban is. Az évadban nyújtott kiemelkedő teljesítményért elismerést kap az évad legjobb színésze, a legjobb háttérdolgozó és gazdára talál a közönségdíj. A belépőjegy ára tartalmazza a gálaműsort követő pezsgős fogadást is.

HOLDBELI CSÓNAKOS DÍJÁTADÓ GÁLA 2023.

díjátadó gálaműsor

A Határvonalak Színházi Fesztivál záróeseményeként a színház megújult díjátadó ünnepségégét rendezzük meg pezsgős koccintással és állófogadással.

Holdbeli csónakos díjátadó gála 2023.

Sok zenével és meglepetés műsorokkal színesítjük a Weöres Sándor Színház díjátadó ünnepségét, a színpadi műsort követően pezsgős koccintásra és állófogadásra várjuk közönségünket!
 
 Három kategóriában díjazzuk a társulat teljesítményét: 

I. Holdbeli csónakos-díj – az évad legjobb színésze
A díj évente a Weöres Sándor Színház legkiválóbb színészi teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítmény. Az évad legjobb színésze díj odaítélése két körös szavazással történik: a Weöres Sándor Színház színészei szavaznak először, és az öt legtöbb szavazatot kapó színész közül végül a Művészeti Tanács választja ki a győztest.

II. Holdbeli csónakos-díj – az évad legjobb háttér dolgozója
A díj évente a Weöres Sándor Színház legkiválóbb szakmai teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban a színház érdekében, annak bármely munkaterületén kifejtett kimagasló tevékenység, kivéve a színészi teljesítmény.  A társulati díjat a Weöres Sándor Színház teljes társulata online szavazás útján ítéli oda a színház nem színész társulati tagjának.

III. Holdbeli csónakos – közönségdíj
A díj évente a Weöres Sándor Színház közönsége által megszavazott legkiválóbb színészi teljesítményért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítmény.

A szavazás menete: 2023. május 15-31. között online a wssz.hu hivatalos oldalon, és előadások előtt a színház aulájában kihelyezett szavazó lapon.

A tavalyi, 2022-es díjátadó összefoglalója itt nézhető újra: 
Köszönjük támogatóinknak!