ugrás a tartalomra

Aktív időskor program színházunkban

Ezúttal a Bolha fülbe fergeteges vígjáték kínál szórakozást Szombathely szépkorúinak

2023. november 2.
A Weöres Sándor Színház is csatlakozott Szombathely város "Aktív időskor programjához." A Bolha fülbe című kabarénkat tekinthetik meg a programban résztvevő 60 év feletti szombathelyiek. Az első előadás előtt Dr. László Győző, alpolgármester köszöntötte a nézőket.
Szombathely városának rendkívül fontos a szépkorúak megbecsülése és tisztelete, ezért is szervezi meg az önkormányzat évről évre a közel ezer idős embert megmozgató „Aktív időskor Szombathelyen” elnevezésű programsorozatot. Ennek részeként Georges Feydeau: Bolha a fülbe című három felvonásos kabaréját (rendező: Béres Attila) tekinthetik meg ingyenesen a programra regisztrált időskorúak színházunkban.

Aktív időskor Szombathelyen - László Győző alpolgármester / Bonyhádi Zoltán

Első alkalommal Dr. László Győző, alpolgármester köszöntötte a megjelent nézőket, hangsúlyozva, hogy kiváló darabot láthatnak, kiváló művészek előadásában azok, akik éltek a város meghívásával és regisztráltak a programra. "Az előadás onnan indul, hogy egy köztiszteletben álló férfi levelet kap egy ismeretlen nőtől, így a bonyodalom és a jókedv garantált."

Aktív időskor Szombathelyen 2023. / Bonyhádi Zoltán
Összesen négy alkalommal látható a Bolha a fülbe előadásunk. az "Aktív időskor Szombathelyen" keretében novemberben és decemberben.