ugrás a tartalomra

Az álriporter hálójában

2023. november 10.
A Falco KC Szombathely kosárlabda csapatával való együttműködésünk újabb állomásaként álriporter sorozatot készítettünk. Sipos László Márk színművészünk fogós- és vicces kérdésekkel próbálta megizzasztani a mit sem sejtő válogatott sportolókat.

Legyen mindig telt ház! szlogennel kötöttünk együttműködést a Falco KC Szombathely kosárlabdacsapatával. A célunk a szombathelyi identitás erősítése, az értékteremtés és közösségépítés.

  Legutóbb a magyar bajnokcsapat fotóiból nyílt tárlat a színház aulájában, most pedig egy videósorozatot készítettünk együtt, amelyben a Falco KC három válogatott kosarasát vicceltük meg.

Sipos László Márk bújt riporter szerepbe és Gyömrői Ferenc néven egy újonnan alakuló internetes sportoldal újságírójának adta ki magát. Igyekezett vicces, fura és fogós kérdéseket feltenni a kosárlabdázóknak, akik mit sem sejtve, fegyelmezetten ülték végig az interjút és válaszoltak a kérdésekre. Az álriportot minden esetben leleplezés követett, amelyet jól fogadtak a sportolók, Pongó Marcell, Keller Ákos és Perl Zoltán.