ugrás a tartalomra

Chandebisék így ünnepelnek

2023. november 23.
Avagy a Bolha a fülbe előadásunk házaspárja, Raymonde Chandebise (Nagy Cili ) és Victor-Emanuel Chandebise (Orosz Róbert) karácsonya






Egyszerű, gyors és exkluzív megoldást kínál a színházi ajándékutalvány!

Az ajándékozás nem mindig egyszerű, még akkor sem, ha  szeretteinkről van szó, vagy ha ha munkatársak, céges partnerek számára próbálunk különleges és egyedi ajándékot választani, vagy ha méltó ajándékot szeretnénk adni pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak, barátoknak.

 A Weöres Sándor Színház ajándékutalványa tetszés szerinti összegben egyszerűen akár online vagy személyesen Jegyirodánkban is megvásárolható és beváltható.

 Online színházi ajándékkártya vásárlás és beváltás menete:

Ajándékkártya vásárlás online :  https://wssz.jegy.hu/gift

1000 Ft-os, 5000-Ft-os és 10.000 Ft-os címletekből lehet kiválasztani az általunk meghatározott összeget, amit a színházi ajándékkártyára szeretnénk tenni. (például 8000 Ft értékben 3x 1000 Ft és 1x 5000 Ft választható ki a rendszerben) Ha az online ajándékkártya vásárlás megtörténik, akkor e-mailben kapunk egy visszaigazoló ajándékkártya levelet, amelyen a vonalkód(ok) alatti számok használhatók fel az online jegybeváltásra.

 Ajándékkártya beváltása jegyvásárlásnál:  https://wssz.jegy.hu/

 Válasszunk egy előadást, amelyre szeretnénk beváltani az ajándékutalványunkat. Az általunk választott előadásnál az ülőhelyek kiválasztása után a kosárba tételt követően, az Ajándékutalvány felhasználása dobozba kell beírni az ajándékutalvány kódját. (a vonalkód alatt található) Ha több címletben kaptuk a kódokat, akkor egymás után több is felhasználható, a rendszer automatikusan mutatja a fennmaradó összeget.

Amennyiben a jegy ára magasabb összeg, mint az ajándékutalványon lévő, úgy lehetőség van bankkártyás fizetéssel kipótolni. Amennyiben a jegy ára kevesebb, mint ami az ajándékkártyán lévő összeg, természetesen a maradék összeg az ajándékkártyán marad és egy következő vásárlásnál beváltható.

 Fontos információk az ajándékkártyáról:

     Az ajándékkártya a vásárlás napjától számítva 1 évig érvényes.

     Az ajándékutalvány a pillanatnyilag rendelkezésre álló jegyekre váltható be.

     Az ajándékutalvány automatikus belépésre nem jogosít.

     Az ajándékutalvány átruházható, de nem visszaváltható.

     Az adatok megőrzésének ideje 18 hónap


   Ajándékkártya vásárlás személyesen:

 A Weöres Sándor Színház Közönségszolgálati- és Jegypénztárában személyesen, díszborítékban is megvásárolhatók a színházi ajándékkártyák és természetesen ugyanitt be is válthatók jegy- vagy szabadbérlet vásárlásra.

 Kapcsolat:

 Közönségszolgálati és Jegyiroda:

 Szombathely, Király u. 11.

 +36 94 318 738 jegy@wssz.hu

 Nyitva: hétköznapokon 9-17 óráig

 illetve a színház épületében (Akacs Mihály utca 7.) lévő színházi jegypénztárunk a meghirdetett előadások előtt 1 órával nyit ki.