ugrás a tartalomra

Dinamikus jegyárazás A Pál utcai fiúk előadásuknál

2023. december 4.
2024. januárjától bevezetjük A Pál utcai fiúk előadásunk teljes árú jegyére a dinamikus jegyárazást. A pillanatnyi jegyár a kereslet kínálat függvényében változhat.
Csak A Pál utcai fiúk előadásra és csak a teljes árú jegyre vonatkozik a dinamikus jegyárazás!
 
A dinamikus vagy kereslet alapú árazás egy olyan kifinomult árazási stratégia, melyben az ár, a kereslet és kínálat viszonyának függvényében naponta többször felülvizsgálatra és finomhangolásra kerül. Ennek megfelelően a dinamikusan képzett árak gyakorta változhatnak, és sokkal jobban tükrözik az adott termék vagy szolgáltatás mindenkori piaci értékét. 
 
A dinamikus árazást mára világszerte számos területen alkalmazzák sikerrel – dinamikusan áraznak nem csak a légitársaságok, hanem például több külföldi nagy mozilánc, a német Herta BSC labdarúgó klub, a New York-i Broadway, a Metropolitan Opera, az Airbnb és az Uber.
Bérletes nézőink az egy hetes előfoglalási időszakban fix áron vásárolhatják meg A Pál utcai fiúk előadásunkra a jegyet. Az előfoglalási időszak lejártával, a nagyközönség számára is nyitott jegyvásárlásnál pedig már a dinamikus árazás lép életbe.  A teljes árú jegyre (dinamikus árazás esetén is) igénybe vehető a Szent Márton kártya kedvezmény. 

A dinamikus, vagy keresletalapú árképzés a mindenkori piaci értékkel összhangban lévő árakat eredményez, így nézőinknek éppen annyit kell fizetnie, amennyit a kiválasztott jegyek az adott pillanatban ténylegesen érnek. 

A Pál utcai fiúk előadásunk diák és nyugdíjas jegyáraira nem vonatkozik a dinamikus jegyárazás, azok ára fix: diákjegy: 2500 Ft, nyugdíjas 3500 Ft. 

A Weöres Sándor Színház januári műsora itt érhető el.