ugrás a tartalomra

PróbaJÁTÉKon Horváth Ákos

2023. december 12.
Színészünk is feltűnt a parketten a magyar bajnok Falco kosárlabdacsapatának Zalaegerszeg elleni hazai mérkőzése előtt.
A próbajáték jól sikerült.

Gyümölcsöző együttműködés alakult ki az elmúlt években a magyar bajnok Falco KC és színházunk között. Alapvető célunk, hogy segítsük egymás működését, közösséget építsünk és együtt is szórakoztassuk a nagyérdeműt! Ezúttal Horváth Ákos színészünk öltött magára sárga-fekete mezt (23-as számmal) és bújt frissen igazolt játékos szerepébe.

Horváth Ákos Falco KC mérkőzés előtti bemelegítésén / Falco KC Szombathely

Ákos magassága megvolt a feladathoz, a dobóteljesítményén kellett javítani, amire a bemelegítés első felében olyan klasszisokkal akadt lehetősége, mint a magyar válogatott Perl Zoltán, Keller Ákos vagy Pongó Marcell.

Horváth Ákos Falco KC mérkőzés előtti bemelegítésén / Falco KC Szombathely

Instrukciókkal látta el színészünket Milos Konakov, edző, és pár szót váltott színészünk Tanai Zoltán gyúróval és a korán érkező Falco szurkolókkal is. A versenyszabályzat szerint a mérkőzés előtt már nem léphetett pályára Horváth Ákos, de a próbajátékot követően családjával a nézőtéren szurkolt és örült a Falco győzelmének! 

 
A színház és a kosárlabdacsapat együttműködésében idén már volt egy közös kiállításunk és legutóbb álriportok készültek. Folytatjuk....