ugrás a tartalomra

Felvételt hirdet a JátsszMa Diákstúdió

2024. június 4.
A JátsszMa Diákstúdió kezdő színjátszó csoportot indít szeptembertől a Weöres Sándor Színházban.

Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

A Weöres Sándor Színház JátsszMa Diákstúdiója felvételt hirdet a színjátszás iránt érdeklődő 10-15 éves gyermekeknek!

Várjuk a diákstúdió kezdő tagozatára azokat a felső tagozatos diákokat, akik nyitottak arra, hogy a drámajátékok és egyéb színházi eszközök segítségével jobban megismerjék önmagukat és a világot, akik tehetséget éreznek a színpadi megmutatkozásra, akik szeretnék közelebbről megismerni a színház belső világát. 

A 90 perces foglalkozásokat heti egy alkalommal tartjuk. Csoportvezető: Kovács Nóra drámapedagógus, rendezőasszisztens.  Részvételi díj: 26.000,- Ft/félév.  A foglalkozások kezdete: 2024 szeptember második fele.

Kérjük az érdeklődőket, hogy 2024. június 22-ig a jatsszmamuhely@gmail.com e-mail címre küldött levélben jelezzék jelentkezési szándékukat az alábbi adatok megadásával:

A jelentkező gyermek neve, életkora, iskolája, a szülő/gondviselő neve, e-mail címe, telefonszáma és pár sor arról, hogy a gyermek miért szeretne a diákstúdióba jelentkezni.

A jelentkezőket a továbbiakról emailben értesítjük. 

Frissítés!

Tájékoztatjuk az érdeklődő szülőket és gyermekeket, hogy a jelentkezési lehetőséget, a nagy érdeklődés miatt kénytelenek vagyunk a korábban megadott határidő előtt lezárni. Örömmel tölt el bennünket, hogy nagyon sokan érdeklődnek a színjátszás iránt, de sajnos nem áll módunkban egy kezdő csoportnál többet indítani. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadtuk el, a csoport betelt. 

A 2024. június 8-ig beérkezett jelentkezéseket tudjuk elfogadni, erről válasz e-mailben értesíteni fogjuk a szülőket.

A további érdeklődőket egy várólistára vesszük fel. Szeptemberben – ha lesz visszamondás - esetleg még néhány jelentkezőt tudunk fogadni. 

Köszönjük a megértést!