ugrás a tartalomra

Legyen Ön is részese a Weöres Sándor Színház BÉRLETES közösségének!

2024. június 10.
Csatlakozzon színházunk hűséges közönségéhez, és élvezze a kivételes előnyöket, amelyeket csak a bérletes nézőink számára kínálunk!
Miért érdemes a Weöres Sándor Színház bérletesének lenni? 

🎭 Élmény és minőség: Bérleteseink számára garantáljuk a lehetőséget még a legnépszerűbb (vendég)előadásokra is, hiszen minden hónapban egy hetes előfoglalási időszakot biztosítunk számukra a nyilvános jegyértékesítés előtt.

💰 Megtakarítás és érték: Bérleteseink jelentős kedvezményeket kapnak a jegyvásárlókhoz képest. Egy előadás hétköznapi  évadbérletesként (Szent Márton kártyával, ami -10%)  3150 forintba kerül, ami több ezer forint megtakarítás a jegyárhoz képest. 

🌟 Exkluzív ajánlatok: Csatlakozzon bérletes közösségünkhöz, és minden programunkról értesüljön először! Éljen a bérleteseknek egész évadban nyújtott kedvezménnyel! (Például a karneválszínházi előadásra bérleteseink 1000 Ft kedvezményt kapnak a jegy árából.)

👥 Közösség és kapcsolat: Legyen része egy lelkes, színházszerető közösségnek! A művészet és a kultúra iránt elkötelezett közönségszervezőink személyesen kezelik a bérleteket, minden kérdésére válaszolnak és örömmel segítenek a felmerülő  kérések megoldásában!

Legyen Ön is a Weöres Sándor Színház bérletese, és éljen át felejthetetlen pillanatokat velünk! Csatlakozzon közösségünkhöz és élvezze a színház nyújtotta örömöket és előnyöket!


Bérletinformációk 2024/2025-ös évad

Az évadbérletben megtekinthető előadások:

A fösvény - Hat szereplő szerzőt keres - Augusztus Oklahomában - Vesztegzár a Grand Hotelben - Furcsa pár - A Noszty fiú esete Tóth Marival

Évadbérlet: 6 előadást tartalmaz, és egész évadra szól

Hétköznapi bérlet (kedd, szerda, csütörtök, szombat délután)21.000Ft
Hétvégi bérlet (péntek, szombat este)22.000Ft
Premier bérlet (péntek)30.000Ft
Mecénás bérlet (premier bérlettel megegyező: péntek)60.000Ft

Szabadbérlet: 5 szabadon választott előadás 21.000Ft
Vegyen szabadbérletet  és nézzen meg négy előadás áráért ötöt,  bármilyen napon!

A 2024-25-ös évadban a Weöres Sándor Színház műsoron tartott összes saját előadására tetszés szerinti időpontban beváltható a szabad helyekre (kivéve a Premier bérlet). Egy bérlettel, egy előadásra, egy hely foglalható. Előfoglalási lehetősége van szabadbérleteseinknek az elküldött műsor alapján minden hónapban a nyilvános jegyértékesítés megkezdése előtt 1 héttel: e-mailben, telefonon vagy személyesen jegyirodánkban. 


Jegyárakról itt informálódhat. 

Évadbérlet vásárlásra csak személyesen a jegyirodában van lehetőség.
Szabadbérlet vásárlás 
a jegyirodában és online is lehetséges. 

Közönségszolgálati- és Jegyiroda

Szombathely, Király utca 7.
Tel.: +36 94 318 738

online jegyvásárlás: wssz.jegy.hu

A jegyiroda 2024. június 14-ig tart nyitva. (Júniusuban hétköznapokon 9-17 óráig)
A nyári szünet utáni 2024. augusztus 1-jén nyit újra. (Augusztusban hétköznapokon 10-16 óráig.)