ugrás a tartalomra

Adventi ezüstvasárnap

premier: 2021. december 29.
Ünnepeljen velünk a Weöres Sándor Színházban! December 14-én, ezüstvasárnapon több helyszínen izgalmas programokkal várjuk Önöket. A bérletesek sorsoláson vehetnek részt: a nyeremény egy táblagép!

ADVENTI EZÜSTVASÁRNAP

Az események párhuzamosan zajlanak: az érdeklődők csoportos színházbejáráson vehetnek részt.Indulások: 15.30 és 16.30 órakor. "Túravezető": Balogh János és Kálmánchelyi Zoltán.

A gyerekek karácsonyi kézműveskedésen ügyeskedhetnek, a Dúdoló helyszínen színészekkel - többek között Fekete Lindával, Szabó Róbert Endrével, Varga Dórával, Kenderes Csabával, Jámbor Nándorral, Kálmánchelyi Zoltánnal, Balogh Jánossal - énekelhetnek együtt.

Bújjon a bőrünkbe címmel! jelmezes fotózási lehetőség lesz a TV Stúdióban.

A jegypénztárunk jegy - és bérletvásárlási lehetőséggel a rendezvény ideje alatt végig nyitva tart, a karácsonyi kuponok is beválthatók.

16 órakor kezdődik a Dóra, a nagy felfedező című jótékonysági gyermekműsor a Nagyszínpadon Varga Dóra, Balogh János, Fekete Linda, Kálmánchelyi Zoltán, Ostyola Zsuzsa, Horváth Ákos, Szabó Róbert Endre, Kecsa Móri Csaba részvételével. A színészek között feltűnik Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója is, aki ezúttal nem a Miért szép? program alkalmából érkezik, hanem a Vén morcos Manót alakítja. A közel egy éve működő Csodák Márpedig Vannak Alapítvány hátrányos helyzetű és beteg gyerekek kéréseit teljesíti. Az egyik első kívánság Erdélyi Rolikától - nemrég csontvelő átültetése volt - érkezett, aki szeretne találkozni a kedves mesefigurával, Dórával, a Dóra, a felfedező című, kedvenc meséjéből. Ez az álom ezen a napon teljesül!

Az adventi délután 17.30 órakor nyereményjátékkal zárul: azon kedves nézőink, akik már rendelkeznek a 2014/15-ös szezon tavaszi bérletével vagy az egész évadra szóló bérlettel, és azt a nyílt napon bemutatják, sorsoláson vesznek részt. (Szükséges a személyes részvétel!) A sorsoláshoz való részvételhez az információs pultnál kell személyesen regisztrálni érkezéskor. A fődíj egy táblagép, amelyet a Computer Brothers Kft. ajánlott fel.

Zárásként minden látogató karácsonyi meglepetést kap!

Szeretettel várjuk Önöket!

Időpont: 2014. december 14. 15 óra

A belépés díjtalan.

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Adventi zsongás
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.