ugrás a tartalomra

Andreya Triana - MEDIAWAVE

premier: 2021. december 29.

ANDREYA TRIANA - MEDIAWAVE

ANDREYA TRIANA (UK)
downtempo - soul

A kísérletező énekesnő és dalszerző egy dél-keletlondoni, multikulturális közegben nőtt fel. Hét éves korában kezdtett énekelni,
amelyet London belvárosának hangjai inspiráltak. A fürdőszobába zárkózva töltött órák versek, mix kazetták és felvételek tucatjait eredményezték. Korai szerelme az improvizáció iránt, az évek során beérett és változott; ma egy hipnotikus képességekkel rendelkező nő áll a színpadon, és samplareket használva loopolja hangját. E „freeflow session”-ök nemzetközi sikert és hírnevet hoztak Andreyának. Legtöbben a Ninja Tune sztár Bonobo-ból ismerhetik az énekesnőt, pedig olyan nevekkel is dolgozott együtt, mint Flyng Lotus hip-hop producer és a szupersztár Ninja Tune dalszerző Fink.

Időpont: június 10., 22 óra

Helyszín: Márkus Emília terem

Jegyár: 3.000 Ft (a DVA és a Penguin Sound System koncertekre is érvényes)

 

A MEDIAWAVE teljes programja innen letölthető.

 

SZOMBATHELYI JEGYÉRTÉKESÍTÉS
A fesztivál ideje alatt az AGORA – Savaria Filmszínházban működő fesztiválközpontban (Mártírok tere 1.), valamint az egyes zenei programokra, illetve Béres Márta: One-Girl show c. előadására kezdés előtt a helyszínen is.

A Weöres Sándor Színház társrendezvényeire a színház jegyirodájában (Király u. 11., tel.: +36-94/318-738, e-mail: jegy@wssz.hu), illetve a helyszínen válthatók jegyek.