ugrás a tartalomra

Angyali sugallat - Kövi Szabolcs lemezbemutató koncertje

premier: 2021. december 29.
Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalok. Milyen lehet az életük, milyenek lehetnek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk?

ANGYALI SUGALLAT - KÖVI SZABOLCS LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJE

Angyali sugallat - Kövi Szabolcs lemezbemutató koncertje

Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalok. Milyen lehet az életük, milyenek lehetnek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk? Kövi Szabolcs meditatív zenéje segít bepillantást nyerni varázslatos párhuzamos világukba a legújabb, Angyali sugallat című lemezének bemutató koncertjén.

Kövi Szabolcs zenész gyermekkora óta fuvolázik, kezdetben komolyzenei pályán tanult, de később, 20 évesen, az egyetemet félbehagyva más útra tért. Zeneszerzéssel kezdett foglalkozni, munkái során a zene finom erejét kutatja, amit ő a „megszokott extázis ellenpólusának” hív. Az elmúlt húsz évben 19 CD albuma és 9 DVD lemeze jelent meg. Számtalan fúvós hangszeren játszik, lemezbemutató koncertjén igyekszik teljes arzenálját felvonultatni, a legkisebb furulyától az ír dudán át a kínai bawun keresztül, a magyar tilinkókig. Koncertje nem csak az új lemez, hanem az érdekesebbnél érdekesebb hangszereknek bemutatója is egyben.

 

 

Időpont: 2013. november 3., 18 óra

Helyszín: Weöres Sándor Színház, Márkus Emília terem

Jegyár: elővételben 2.200 Ft, a helyszínen 2.500 Ft

Jegyek kaphatók: a Mia Natúrboltban (Szombathely, Rákóczi F. u. 68.), az Elixír Bioboltban (Szombathely, Király u. 2.) és a Weöres Sándor Színház Jegyirodájában (Szombathely, Király u. 11.)

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Kövi Szabolcs gyertyafényes koncertje