ugrás a tartalomra

Az első koreográfia próba

2014. január 28.
Március 21-én lesz A dzsungel könyve című előadás bemutatója. A munka a koreográfia próbával kezdődött január végén. Képes rovatunkban figyelemmel követhetik a darab színpadra állítását egészen a premierig.

- Szerethető előadás, nem hagyja magát, nem lehet vele becstelenül bánni. Ha nem szeretik a résztvevők, akkor megbukik a darab. Igazi csapatmunkában, együtt kell megcsinálni. A könyökömön jön ki, de imádom! - így kezdte az első közös munkanapot a táncosokkal Bodor Johanna koreográfus. A Weöres Sándor Színházban ő koreografálta a 9700-at, az Anconai szerelmeseket, a Kabarét. Szívesen és hatékonyan dolgozik együtt Horgas Ádámmal, aki A dzsungel könyve előadást rendezi. Több alkalommal dirigált már Szombathelyen: a Lüzisztratét, a Mesterdetektívet, a Mérnökszínház avagy a Bőröndrobogó és a Xanaxok című produkcióban a filmbejátszásokat rendezte, koreográfusként és zeneszerzőként közreműködött a Savaria Történelmi Karnevál színházi produkcióiban is.

Az első napon egymással, a feladattal, az új közeggel ismerkedtek a táncosok: kemény munka vár rájuk a március 21-i bemutatóig.

A videó a tavaly novemberi castingot mutatja be:

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Bodor Johannával Kolozsvártól Szombathelyig

Horgas Ádám