ugrás a tartalomra

Bokrétaünnep

premier: 2021. december 29.
Az örömünket a felavatáson túl szeretnénk megosztani a színházi szakmával és természetesen Szombathely közönségével. Elhívtuk budapesti barátainkat, hogy ünnepeljenek velünk, vegyenek részt a szombathelyi színészekkel együtt egy erre az alkalomra rögtönzött gálaműsorban.

BOKRÉTAÜNNEP

Bokrétaünnepnek hívják azt az ünnepet, amit akkor tartanak, amikor az épülő ház eléri a szerkezeti magasságot. A Weöres Sándor Színház épülete hál’istennek már túl van ezen. A birtokbavétel pillanatainál tartunk: 2011. január 22-én a Magyar Kultúra Napján adják át hivatalosan, méltó ünnepi keretek között az épületet.

Mi az örömünket a felavatáson túl szeretnénk megosztani a színházi szakmával és természetesen Szombathely közönségével. Elhívtuk budapesti barátainkat, hogy ünnepeljenek velünk, vegyenek részt a szombathelyi színészekkel együtt egy erre az alkalomra rögtönzött gálaműsorban. Az egyeztetésük megtörtént, valamennyien kitörő örömmel vállalták a felkérést, velünk együtt örülnek, hogy Szombathelynek színháza van, és úgy érzik, hogy ez az épület egy kicsit az övék is. Reméljük, a közönség is jól fog szórakozni.

 

Házigazda: Kiss Mari és Trokán Péter

Műsorvezető: Stohl András

Fellépők: Bálint András, Benkő László, Blaskó Péter, Csankó Tamás, Csankó Zoltán, Darvas Ferenc, Haumann Péter, Horváth Charlie, Huzella Péter, Illés Béla, Kaláka, Kern András, Lázár Kati, Mácsai Pál, Pogány Judit, Rátóti Zoltán, Schell Judit, Schmied Zoltán, Sebő Ferenc, Törőcsik Mari, Udvaros Dorottya, Verebes István, valamint a Weöres Sándor Színház Társulatának tagjai

Időpont: 2011. január 24. (hétfő) 20 óra

Helyszín: Weöres Sándor Színház nagyszínpad

Jegyár: 5.000 Ft