ugrás a tartalomra

Ezüstvasárnap: nyílt nap

premier: 2021. december 29.
Ünnepeljen velünk a Weöres Sándor Színházban! December 15-én, ezüstvasárnapon rendhagyó nyílt nappal, forró teával, forralt borral, karácsonyi ajándékkal várjuk Önöket.

EZÜSTVASÁRNAP: NYÍLT NAP

Ünnepeljenek velünk! Advent a Weöres Sándor Színházban

Ezüstvasárnapra rendhagyó nyílt nappal, forró teával, forralt borral, karácsonyi ajándékokkal készülünk.

Programjaink párhuzamosan zajlanak: színészeink közönségtalálkozóra várják nézőinket a Krúdy Klubban - Fekete Lindával, Szabó Róbert Endrével, Kálmánchelyi Zoltánnal, Vass Szilárddal, Balogh Jánossal, Kelemen Zoltánnal, Kovács Gergellyel, Sodró Elizával, Alberti Zsófival, Horváth Ákossal, Varga Dórával, Vlahovics Edittel, Bálint Évával, Szabó Tiborral találkozhatnak. Az érdeklődők Balogh János és Németh Károly vezetésével csoportos színházbejáráson vehetnek részt. Indulások: 15.30 és 16.30 órakor.

De nem csak a kulisszák mögé, hanem a most készülő előadás nyílt próbájába is bepillanthatnak: Czukor Balázs rendezi a Cudar világ című darabot, amelynek bemutatója jövő év elején lesz.

A gyerekek karácsonyi kézműveskedésen ügyeskedhetnek az Agora Gyermekek Háza munkatársai irányításával, a Dúdoló elnevezésű program keretében Varga Dórával, Fekete Lindával és Szabó Róbert Endrével énekelhetnek együtt.

Bújjon a bőrünkbe címmel! jelmezes fotózási lehetőség lesz a TV Stúdióban.

A jegypénztárunk jegy és bérletvásárlási lehetőséggel egész idő alatt nyitva tart. A helyszínen a karácsonyi kuponok is beválthatók, aki szeretne, színházi ajándéktárgyakat is vehet.

Az adventi délután 18.30 órakor nyereményjátékkal zárul: azon kedves nézőink, akik már rendelkeznek a 2013/14-es szezon tavaszi bérletével vagy az egész évadra szóló bérlettel, és azt a nyílt napon bemutatják, sorsoláson vesznek részt. (Szükséges a személyes részvétel!) A színházi ajándéktárgyak mellett a fődíj egy Lenovo IdeaTab A3000 táblagép Hipernet Praktikum tarifacsomaggal a Telenor - Szombathely Fő tér 15. szám alatti üzlet felajánlásával.

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Időpont: 2013. december 15. 15 órától

A belépés díjtalan.