ugrás a tartalomra

Friss nápolyi szelet - Weöres Sándor (Karnevál)Színház: Nem fizetek!

2016. augusztus 29.
Olykor-olykor meghülyülünk. Akkor is, amikor nincs pénzünk, s akkor is, amikor – legalábbis úgy hisszük – van. Gyarlók vagyunk meg gyanakvók. Emberek.

Színházlátogatói információk

  • Előadásainkat a meghirdetett időpontban pontosan kezdjük. Későn érkező vendégeink – az előadás zavartalansága érdekében – jegy szerinti helyüket csak a szünetben foglalhatják el két vagy több felvonásos darab esetén. Egyfelvonásos előadás közben nem lehet beülni.
  • Előadásainkon, Thea-tér rendezvényeinken tilos képi - és/hangfelvételt készíteni, fotózni. A mobiltelefonos rögzítés sem megengedett. Előadásainkon, programjainkon a színház saját képi - és hangfelvételeket készíthet, ezeken bármely látogató feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel, illetve annak jogos tulajdonosával szemben!
  • A műsorváltoztatás valamint előadásaink, programjaink esetleges időpontváltoztatásának jogát fenntartjuk. A változásról honlapunkon és Facebook-oldalunkon adunk tájékoztatást, bérleteseinket e-mailen és/vagy telefonon is informáljuk.
  • A jegyek visszaváltására az előadás elmaradása vagy időpontváltozás esetén van lehetőség, a tájékoztatást követő 8 munkanapon belül, erről mindig pontos tájékoztatást adunk.