ugrás a tartalomra

Horváth Ákos-2013.05.16.

2013. május 16.
Az én kedvesem döntőben van. Hurrá! Lehet, hogy mást nem tud előadni ByeAlex, de ezt igen. Csak a legjobbakat néki!

Ma este, vagyis pénteken Perlaki Nóri vendége leszek a Szombathelyi TV-ben, és oldott-meghitten beszélgetünk majd erről-arról. Akinek kedve, és televízió készüléke is van előfizetéssel, az a bátor-kíváncsi ember - vagy ne adj'isten - emberek. Este hattól követhetik a csevejt.

Az én igazi kedvesem nem annyira viseli jól a blogírással járó nem rá figyelést. Mit jelent ez? Éppen leütnék egy karaktert, és utána még egyet, és így tovább, amiből reményeim szerint előbb-utóbb értelmes magyar szó alakulna ki, mikor egy váratlan kérdéssel elvonja a figyelmemet, és már nem is ugyanaz a szó, és már nem is ugyanaz a gondolat ölt testet, hanem egész más. Persze a kérdés érdekes, és lehet róla beszélgetni napokat is akár. Mert az én kedvesem egy csoda! Csodalány!

És ha már csodákról írok, akkor a lányom is kihagyhatatlan. Íme első verse: "Ettem fagyit vagy nem ettem, tekeredő fecske lettem." Persze a kérdés, mennyi idősen írta. Még nem volt hároméves. Azóta már tizenöt is elmúlt. Szerinte már tizenhat, és mehet a Szigetre. Szerintem nem.

 

 

 

 

 

Előző bejegyzés:

Horváth Ákos-2013.05.15.