ugrás a tartalomra

Képmásképp Modellverseny 2012

premier: 2021. december 29.
Kiss Mari, Vlahovics Edit, Nagy Cili, Märcz Fruzsina és Senkovics Petra is kifutóra lép Szigeti Vanda divattervező ruháiban április 1-jén a Képmásképp 2012 Modellverseny gálaestjén a Márkus Emília teremben.

KÉPMÁSKÉPP MODELLVERSENY 2012

Különleges, karakteres egyéniségek is jelentkezhettek a Képmásképp Modellverseny 2012 elnevezésű szépségversenyre. A szakmai zsűri - Szigeti Vanda stylist és divattervező, Markó Éva sminkes, Rónaszéki Anna modell, Benkő Péter fotográfus, Bonyhádi Károly grafikusművész, Katona Zoltán fodrász - előválogatáson jelölte ki a döntőbe jutó tíz legjobb versenyzőt, akik hathetes modell tanfolyamon vehettek részt. A kurzuson portfólió készült róluk: ez döntötte el a végső sorrendet. A verseny díjazottjai reklám-, és divatfotó szerződést, magazin címlapon, divatbemutatón való szereplési lehetőséget nyerhetnek.

Az ünnepélyes eredményhirdetés a gálaesten lesz. Reprezentatív divatbemutatót is láthat a közönség, színésznők - Kiss Mari, Vlahovics Edit, Nagy Cili, Märcz Fruzsina és Senkovics Petra - is kifutóra lépnek Szigeti Vanda divattervező ruháiban. Az est során fellép Pusztai Fanni és Kálmánchelyi Zoltán, a műsorvezető Görög Zita.

A versenyen készült divatfotókból kiállítás látható majd az első emeleti előtérben.

 

Időpont: 2012. április 1., 19 óra, Márkus Emília terem

Jegyár: 1.500 Ft