ugrás a tartalomra

Lévai Tímea-2013.01.28.

2013. január 28.
Sziasztok! Lévai Tímea vagyok, ezen a héten én vagyok a színház következő bloggere. Gondolom, nem meglepő, ha azt írom, mint ahogyan már több kollégám is tette, hogy még soha nem írtam blogot. Remélem, azért nem foglak untatni titeket, kedves olvasók.

Apropó olvasás, épp egy Charles Dickens regény közepén járok. Ha valaki szeretne néhány órára elszakadni a hétköznapok gondjaitól. Mindenkinek ajánlom. A címe Ódon ritkaságok boltja. Másik nagy kedvencem pedig Dosztojevszkij Félkegyelműje, amit épp most próbálunk Jeles Andrással (márciusban szeretettel várunk minden érdeklődőt). De, ha valaki esetleg túl riasztónak tartja a kb. 600 oldalas csemegéket, kezdjen el az említett uraktól valami rövidebb terjedelmű történetet, garantáltan nem fog csalódni.

A rövid könyvajánló után még megemlíteném, hogy a Színházszerdán Fekete Lindával fogok beszélgetni, ide is várok mindenkit, mert Linda történetei sem mindennapiak. Remélem, tudok majd úgy kérdezni tőle, hogy ez ki is derüljön.
A mai napomba még bele kell férjen egy csirkepörkölt elkészítése is. Én minden nap főzök, esetleg előfordulhat, hogy megosztok majd egy-két konyhai titkot, és a táplálékallergiásokra is gondolni fogok, mivel a férjem lisztérzékeny. Ő Poppre Ádám, akit már ismerhetnek a blogolvasók. Rengeteg jó zenét ajánlott nektek, amikor ő blogolt, sok közös kedvencünk is közte van.
Kedveseim, most búcsúzom, bocsánat a csapongó stílusomért, remélem azért követhető voltam, most rohanok, mert a legjobb barátnőm is ma érkezik Budapestről.
Legyen szép napotok!