ugrás a tartalomra

Napfényes vasárnap Gencsapátiban

2012. október 8.
Flottul sikerült kora délelőtt a színház parkolójában a bepakolás. A konvoj célratörően haladt Gencsapátiba, az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézménybe. Megérkezés után a kipakolás is szervezetten, gyorsan történt.

Azokat az adományokat vitték be a gyerekek a társulat tagjaival, a színház munkatársaival közösen, amelyeket a Weöres Sándor Színház az elmúlt hetekben gyűjtött az intézmény lakóinak. A Ki mit tud? - kicsit másképp elnevezésű akcióban sokan vettek részt: az Akacs Mihály utcai épületbe ruhát, játékot, könyvet, élelmiszert, és sok egyéb használható holmit hoztak be az ott dolgozók, a szombathelyiek, a megyében élők. Ezúton is köszönjük a lelkes hozzáállást, segítséget!

Az ünnepélyes átadáson (nem volt - a gyerekek tették ünneppé a napot) Endrődy Krisztián (ismét) főzött, Nyárádi Szabina és Kottán Éva szinte egész nap frizurákat vágott, fésült, Horváth Ékos focizott, Trokán Péter kosárlabdázott, Bajomi Nagy György autóztatott, de a többiek is kivették a részüket: nem csak a gyerekek, a felnőttek is jól érezték magukat ezen a napfényes vasárnapon Gencsapátiban.

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Ki Mit Tud? - kicsit másképp a Weöres Sándor Színházban