ugrás a tartalomra

Poppre Ádám-2012.11.13.

2012. november 12.
Üdvözlök mindenkit! A mai naptól kezdve én veszem át a stafétabotot, és írom egy hétig a színházi blogot! Még sosem csináltam ilyet, de már az előző heti írások olvasásakor elkezdtem gondolkodni azon, vajon mi lesz, ha rám kerül a sor?

Aztán elhatároztam, hogy nem fogok semmit előre átgondolni, semmit előkészíteni. Csak arról fogok írni, ami abban a percben, amelyben laptopot ragadok, eszembe jut.

Ez veszélyes, mert még ebben a pillanatban sem tudom, hogy mi lesz a következő mondatomban. De végülis ez egy kicsit izgalommal tölt el. Azért van ez a blogolás, hogy a nézők jobban megismerhessenek minket, színészeket. Ha viszont ez a helyzet, akkor szeretnék olyan dolgokat megosztani veletek (tegeződve könnyebb lenne barátibb viszonyba kerülni…), amelyek engem érdekelnek, amiket én fontosnak tartok! (Például, hogy vasárnap keresztszülők lettünk Timivel, ami csodálatos érzés.)

Sok olyan dologról szeretnék írni, amik nem kötődnek szorosan a színházhoz, viszont szorosan kötődnek hozzám, és az én életemhez! Nézzétek el nekem, hogy csapongó, és kissé eklektikus lesz ez az egy hét!

De ami biztos, minden nap lesz házi feladat! Aki nem készül másnapra az fekete pontot kap, és hát öt fekete pont az már egggyes!!! A házi feladat minden nap az lesz, hogy meghallgatjátok azt a zenét, amit leckének kaptok!!!!!

Az első nap John Mayer a házi! Ő az a gitáros-énekes akinek a megismerése után úgy éreztem, hogy nekem is gitárt kéne ragadnom, és dalokat szereznem. Az első számaimat is az ő hatására írtam…


Íme a lecke:

Egy nagyzenekarral:

Egy akusztikus-gitáros:

Egy pedig a John Mayer Trio-tól:

 

Holnap folytatjuk!

Üdv, Poppre Ádám