ugrás a tartalomra

Rejtett dimenziók - Takács Lilla látványtervező kiállítása

premier: 2021. december 29.
"Számomra nincsen izgalmasabb, mint létrehozni egy olyan térbeni objektumot, ami hatással van az ember hangulatára, ami magával ragad, beszippant - legyen ez akár egy étterem vagy egy színpadi díszlet, vagy egy ruha."

REJTETT DIMENZIÓK - TAKÁCS LILLA LÁTVÁNYTERVEZŐ KIÁLLÍTÁSA

Rejtett dimenziók - Takács Lilla látványtervező kiállítása

"Gyerekkorom óta a formák és színek bűvöletében élek. Figyelem, ahogy a fény hatására ugyanaz a tér egyszer vidám, meleg hangulatú, máskor meg fenyegetően titokzatos. A tereknek ez az emberre gyakorolt hatása mindig is mélyen érdekelt, főleg emiatt választottam a látványtervező szakmát, ami valójában tér és jelmez tervezést jelent. Számomra nincsen izgalmasabb, mint létrehozni egy olyan térbeni objektumot, ami hatással van az ember hangulatára, ami magával ragad, beszippant - legyen ez akár egy étterem vagy egy színpadi díszlet, vagy egy ruha. Ez a szakma a folytonos tanulásról és felfedezésről szól. Úgy gondolom, hogy a nyitott szemmel járás művészetét mindenkinek fontos lenne megtanulni."

 

A kiállítást megnyitja: Prieger Zsolt zenész, producer, újságíró

Időpont: 2020. február 24. 18 óra

Helyszín: WSSz Galéria (Aula)

Közreműködik: Horváth Ákos színművész

A Rotary Club Szombathely képviselői ezen a jeles eseményen adják át Takács Lillának a Kiss Sándor-díjat, amelyet idén ő érdemelt ki.

A kiállítás megtekinthető: március 25-ig

A belépés ingyenes.